اطلاعیه فوری- آخرین تمدید مهلت ثبت نام وام شهریه ترم مهر سال تحصیلی ۹۳-۹۲ دانشجویان پذیرفته شده از طریق کنکور سرا

بسمه تعالی

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه ترم مهر ۹۳-۹۲ که از طریق کنکور سراسری پذیرفته شده اند

مهلت ثبت نام اینترنتی وام شهریه نیمسال اول سال تحصیلی ۹۳-۹۲ برای آخرین بار تا تاریخ ۱۲/۷/۹۲ تمدید شد.

ضمنا مدارک لازم مندرج در اطلاعیه قبلی جهت دریافت وام می بایست نهایتا تا روز شنبه ۱۳/۷/۹۲ به امور دانشجویی دانشکده تحویل شده باشد.

همچنین دانشجویانی که درخواست اینترنتی وام خود را نهایی (بررسی دانشکده) ننموده اند نیز می بایست درخواست خود را تایید نمایند در غیر اینصورت وام برای ایشان پیگیری نخواهد شد.

به دلیل مهلت زمان بسیار محدود اعلام شده جهت ثبت وام در سیستم صندوق رفاه کل این زمان به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد و مطمئنا به درخواست های بعد از موعد اعلام شده ترتیب اثر داده نمی شود.

در صورت بروز هر گونه مشکل تا قبل از زمان ذکر شده با امور دانشجویی دانشکده جهت برطرف نمودن مشکل به شماره ۳۶۱۳۲۶۹۱تماس حاصل فرموده یا از طریق سیستم پاسخگویی به مشکلات مشکل خود را ارسال نمایید

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست کلیک نمایید.