اطلاعیه شماره۱ برنامه کلاسی،امتحانات میان ترم و پایان ترم نیمسال اول ۹۴ – ۹۳

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان محترم میرساند که جهت مشاهده برنامه امتحانات میان ترم ، پایان ترم و برنامه کلاسهای نیمسال اول ۹۴ – ۹۳ ،میتوانند به سایت دانشکده (www.vus.ir)،لینک برنامه های کلاسی و امتحانی مراجعه نمایند. (پس از بازنمودن رشته مورد نظر خود؛ در بالای صفحه ، لینک رفتن به صفحه بخش را انتخاب نمایید، سپس درسمت چپ لینکهای برنامه امتحانات میان ترم ،پایان ترم و برنامه کلاسی قابل دسترسی است)

خواهشمند است در این خصوص به نکات زیر توجه فرمایند:
۱.      برنامه امتحانات و کلاسها بر اساس ترم بندی مصوب گروه علمی هر رشته میباشد(برنامه مذکور بر روی سایت دانشکده قابل دسترسی است).

۲.      قبل از انتخاب واحد ، ترم بندی رشته خود را بررسی و سپس انتخاب واحد نمایید.شایان ذکر است که آموزش دانشکده هیچ گونه مسئولیتی در خصوص تداخل برنامه کلاسی و برنامه امتحانی خارج از برنامه ترم بندی مصوب را ندارد و دانشجویانی که خارج از برنامه ترم بندی مصوب اقدام به انتخاب واحد نمایند عواقب ناشی از آن شخصاً بر عهده دانشجو میباشد.

1. تذکر بسیار مهم: با توجه به اینکه آمار دانشجویان در هر درس پس از حذف و اضافه مشخص خواهد شد؛بنابراین برنامه ریزی دقیق ساعت امتحان هر درس در ابتدای ترم برای دانشکده امکان پذیر نمیباشد. ساعت دقیق امتحانات قبل از برگزاری امتحانات میانترم و پایان ترم اعلام خواهد شد.ضمنا برنامه ریزی امتحانات (تعیین روز و ترتیب برگزاری دروس) براساس ترم بندی پیشنهادی گروه علمی دانشکده در هر رشته میباشد وبه هیچ وجه امکان تغییر روز امتحان وجود ندارد.
۴.      جهت کلیه دروس عمومی کلاس حضوری برگزار نمیگردد.
۵.      جهت دروس تربیت بدنی ۲و۱ کلاس حضوری یا مجازی و همچنین امتحان میان ترم برگزار نمیگرددو منبع درسی آن در سایت دانشکده در قسمت لینکهای مهم در هر بخش  قابل دسترسی است.

۶.      کلیه کلاسهای رشته کامپیوتر (کارشناسی فناوری اطلاعات ،کارشناسی پیوسته و ناپیوسته سخت افزار و نرم افزار)،کارشناسی ناپیوسته کنترل ، الکترونیک وقدرت ،کارشناسی پیوسته مخابرات،کارشناسی پیوسته حقوق،کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات کلیه گرایشها،کارشناسی ارشد اتوماسیون ابزار دقیق در صنایع نفت ،کارشناسی ارشد حقوق بصورت مجازی برگزار میگردند.

۷.      چنانچه از سایر رشته ها ،گرایشها یا گروههایی که خارج از لیست گروه درسی رشته شما میباشد ، درسی بصورت اختیاری اخذ نموده اید میبایست برنامه امتحانی و برنامه کلاسی همان رشته یا گرایش را بررسی نمایید.

۸.      برنامه کلیه آزمایشگاهها و کارگاهها پس از مهلت حذف و اضافه اعلام میگردد.

مجدداً متذکر می گردد فقط بر اساس برنامه ترم بندی مصوب گروه علمی انتخاب واحد نمایید.آموزش دانشکده هیچ گونه مسئولیتی در خصوص تداخل برنامه کلاسی و برنامه امتحانی خارج از برنامه ترم بندی مصوب ندارد و دانشجویانی که خارج از برنامه ترم بندی مصوب اقدام به انتخاب واحد نمایند عواقب ناشی از آن شخصاً بر عهده دانشجو میباشد.

با سپاس فراوان
مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی