تاریخ و نحوه ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده از طریق کنکور سراسری در دانشکده مجازی دانشگاه شیراز

بسمه تعالی
قابل توجه دانشجویان پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری در دانشکده آموزشهای الکترونیکی (مجازی) دانشگاه شیراز

لطفا جهت اطلاع از زمان و نحوه ثبت نام در دانشگاه شیراز به اطلاعیه مندرج در سایت اصلی دانشگاه به آدرس www.shirazu.ac.ir مراجعه فرمایید.
دانشجویان محترم لازم است بعد از اتمام ثبت نام در دانشگاه شیراز جهت انتخاب واحد به دانشکده آموزشهای الکترونیکی مراجعه فرمایند. ضمناً مستحضر باشید که میبایست جهت عدم اخذ دروس جبرانی حتماً به این قسمت مراجعه و تعهدنامه ی مذکور را تکمیل نموده و به همراه ریز نمرات دروس مقطع های قبلی (کاردانی و کارشناسی) در هنگام انتخاب واحد تحویل کارشناس بخش فرمائید. درصورت عدم ارائه ی مدارکِ فوق مجبور به اخذ دروس جبرانی خواهید بود!

موفق باشید