ثبت نام وام شهریه ترم مهر سال تحصیلی ۹۴-۹۳ دانشجویان پذیرفته شده از طریق کنکور سراسری

باسمه تعالی

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه که از طریق کنکور سازمان سنجش پذیرفته شده اند

با توجه به فرایند طولانی ثبت وام شهریه دانشجویی، دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز در نظر دارد در این خصوص ثبت نام مقدماتی را انجام دهد تا در صورت تخصیص بودجه لازم و ابلاغ به دانشکده در اسرع وقت در این مورد اقدام نماید.

لذا دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی نیمسال اول ۹۴-۹۳ – که از طریق کنکور سازمان سنجش پذیرفته شده اند – می توانند مدارک لازم را جهت ثبت نام آماده نموده و درخواست خود را از طریق سامانه درخواست وام شهریه در سیستم sess از روز چهارشنبه ۲۶/۶/۹۳ لغایت ۳۱/۶/۹۳ ثبت نمایند.

خواهشمند است در این خصوص اطلاعات ذیل را به دقت مطالعه و در صورت تمایل در اسرع وقت اقدام فرمایید.

– دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی دریافت وام شهریه می باشند می بایست علاوه بر تکمیل فرم آنلاین درخواست وام، ۱- اصل سند تعهد نامه محضری (مطابق با فرم شماره یک) و ۲- کپی حکم کارگزینی ضامن ۳- گواهی کسر از حقوق بنام صندوق رفاه وزارت علوم (در صورت بازنشسته بودن ضامن) خود را بلافاصله تا تاریخ ۳۱/۶/۹۳ بصورت حضوری و یا از طریق پست به مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده تحویل نموده باشند.

آدرس: شیراز- میدان جام جم – خیابان جام جم (کوهسار مهدی) – پشت مسجد جامع دانشگاه شیراز – دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز – مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی

فرم شماره ۱- نمونه فرم تعهد نامه محضری

(اصل سند تعهد نامه محضری باید بر اساس این فرم تنظیم گردد.)

– دانشجویانی که قبلاً وام شهریه دریافت نموده اند و اصل سند تعهد نامه محضری و حکم استخدامی ضامن را نیز تحویل داده اند، می بایست صرفاً درخواست خود را از طریق فرم آنلاین تا تاریخ ۳۱/۶/۹۳ به این امور ارسال نموده و احتیاجی به ارسال مجدد سند تعهد نامه محضری نیست.

با توجه به بودجه اعلامی صندوق رفاه وزارت علوم میزان مبلغ وام شهریه تعیین می گردد. همچنین لازم به ذکر است در صورت کمبود بودجه اعلامی از طرف صندوق رفاه اولویت اعطای وام با دانشجویان ارشد ورودی های قبلی دانشکده می باشد.

تذکرات مهم:

تذکر۱) این ثبت نام درحال حاضر مربوط به دانشجویان ورودی به دانشکده از طریق کنکور سراسری می باشد در صورت تخصیص بودجه مجزا و اعلام مجدد صندوق رفاه وزارت علوم، اطلاعیه دانشجویان ورودی آزمون داخلی متعاقبا اعلام می گردد. خواهشمند است از اشغال شماره تلفن های دانشکده و ارسال هر گونه پیام در این خصوص جدا خودداری فرمایید.

تذکر۳) دانشجوی گرامی بنا به اعلام صندوق رفاه ارسال تصویر سند تعهد نامه محضری و معرفی ضامن معتبر زمان ثبت وام از طرف دانشگاه در سیستم صندوق رفاه الزامی است. اما چنانچه دانشجو سند تعهد نامه محضری را تهیه و ارسال نمود ولی تخصیص بودجه صورت نگرفت و ثبت وام برای ایشان انجام نشد وی حق اعتراضی در این خصوص نخواهد داشت و دانشجو می بایست با علم به این موضوع ثبت درخواست نماید.

تذکر۴) ضامن می بایست حتما کارمند رسمی، پیمانی و یا بازنشسته دولتی( در صورت بازنشسته بودن ضامن با ارائه حکم بازنشستگی و گواهی کسر از حقوق بنام صندوق رفاه وزارت علوم) کشوری و یا لشگری باشد.

لطفا از معرفی ضامن غیر از این شرایط جداً خودداری فرمایید. که در اینصورت سند تعهد نامه محضری شما قابل قبول صندوق رفاه نخواهد بود و می بایست سند تعهد نامه محضری با مشخصات اعلام شده را مجددا تحویل نمایید

تذکر۵) دانشجویانی که قبلاً وام دریافت نموده اند ولی اسناد لازم را ارسال نکرده اند می بایست علاوه بر تکمیل فرم آنلاین درخواست وام، مدارک مربوط به ضامن خود را تا تاریخ مذکور به مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده تحویل نمایند در غیر اینصورت دانشکده از ثبت وام ایشان معذور است.

تذکر۶) به درخواستهایی که بعد از موعد و یا دارای نقص مدارک باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

تذکر۷) (به دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته از شروع تحصیل در دانشکده تا چهارمین ترم و دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته تا هشتمین ترم تحصیلی وام تعلق می گیرد.)

تذکر۸) وام شهریه دانشجویی مشمول کارمزد ۴ درصد بصورت روزشمار می باشد که از روز ثبت وام محاسبه می گردد.

تذکر۹) جهت درج مبلغ گواهی کسر از حقوق – جهت دانشجویان ضامن بازنشسته- از طریق سیستم پاسخگویی به مشکلات با امور دانشجویی دانشکده در تماس باشید.

سامانه درخواست وام شهریه (کلیک نمایید)

باتشکر

امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده