اطلاعیه آزمون معافی زبان انگلیسی

شرایط برگزاری آزمون معافی انگلیسی ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد
۱ – آزمون معافی کارشناسی ارشد به طور مجزا توسط لینک آزمون معافی که در سیستم اتوماسیون آموزشی در موعد مقرر تعریف خواهد شد ، ثبت نام و  برگزار می شود .
۲ – اخذ درس انگلیسی ویژه در سیستم آموزشی در هر نیمسال تحصیلی لازم نیست .
۳ – درس انگلیسی ویژه کلاس ندارد و دانشجو ملزم به گذراندن آزمون با نمره قبول تا قبل از تصویب طرح پروپوزال یا سمینار ویژه می باشد .
۴ – تاریخ و زمان برگزاری آزمون با آگهی مربوطه در موعد مقرر در سیستم آموزشی اعلام خواهد شد .
۵ – ثبت نام مورد فوق خارج از تاریخ مقرر امکان پذیر نیست .
۶ – این آزمون در سال ۲ بار انجام خواهد شد .
۷ – سطح این آزمون در حد تافل متوسط می باشد و منبع خاصی ندارد .
۸ –  تاریخ برگزاری آزمون این نیمسال ۸/ ۸/ ۹۳ می باشدو آگهی مربوطه متعاقبا  اعلام خواهد شد .
۹ – دانشجویانی که دارای مدرک رسمی زبان انگلیسی می باشند مشروط به اینکه تاریخ انقضاء آن نگذشته باشد، می توانند جهت معاف از آزمون مربوطه کپی برابر با اصل توسط دفاتر اسناد رسمی را به آدرس دانشکده و به نام کارشناس آموزش بخش  مربوطه ارسال نمایند . ضمنا حد نصاب نمره آزمون مدارک به شرح ذیل اعلام می گردد .

TOEFL

PAPER BASED