آگهی برگزاری آزمون معافی زبان انگلیسی ویژه ( کارشناسی ارشد )

آگهی برگزاری آزمون معافی زبان انگلیسی ویژه ( کارشناسی ارشد )
تاریخ برگزاری آزمون : روز پنج شنبه ۸/۸/۹۳ ساعت ۹ صبح
تاریخ ثبت نام آزمون در سیستم اتوماسین آموزشی : شنبه ۲۶/۷/۹۳ تا ساعت ۱۲ نیمه شب یکشنبه ۴/۸/۹۳
تاریخ پرینت کارت ورود به جلسه آزمون : ۵/۸/۹۳
محل آزمون شیراز : کوی ارم ( خوابگاه ارم ) – ساختمان شماره ۴ دانشکده ادبیات و علوم انسانی – بخش زبان های خارجی و زبان شناسی .
محل آزمون تهران : بزرگراه اشرفی اصفهانی – قبل از پل همت – بولوار عربشاهی – شهرک هما ( جنوبی ) –جنب مجتمع سوده – دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه شیراز واحد تهران .
منابع آزمون : این آزمون منبع خاصی ندارد . شامل ۱۰۰ سئوال است و نمره منفی ندارد .
نوع آزمون : سئوالات آزمون در سطح تافل در حد متوسط است و شامل سه بخش لغات ،گرامر و درک مطلب می باشد .
حد نصاب نمره : حد نصاب نمره قبولی ۱۰ از ۲۰ ( ۵۰ از ۱۰۰ )
تاریخ اعلام نتایج : یکشنبه ۱۸/۸/۹۳ در سایت اتوماسیون آموزشی دانشگاه
مراحل ثبت نام در سیستم اتوماسیون آموزشی :
۱ – ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی .
۲ – کلیک نمودن لینک آزمون معافی ( نیمسال اول ۱۳۹۳ ) با شماره درس ۲۷۰۴۴۰۰۰۳
۳ – کلیک نمودن دکمه ثبت نام .
۴ – پرداخت اینترنتی مبلغ ۲۰۰۰۰۰ ریال معادل بیست هزارتومان .
تذکرات خیلی خیلی  مهم :
پس از انجام ثبت نام و پرداخت مبلغ اعلام شده از طریق اینترنت ،از کارت ورود به جلسه در تاریخ ۵/۸/۹۳ پرینت بگیرید . عکس و شماره صندلی در کارت ورود به جلسه درج شده است . همراه داشتن کارت ورود به جلسه در روز آزمون الزامی است .در صورت بروز هر گونه مشکل در ثبت نام اینترنتی یا پرینت کارت ورود به جلسه ،می توانید جهت رفع مشکل خود با مرکز کامپیوتر دانشگاه واقع در دانشکده مهندسی به شماره ۳۶۱۳۳۱۶۱ داخلی ۴  تماس برقرار نمایید . شایان ذکر است دانشجویانی که حوزه آزمون آنها حوزه تهران می باشد علاوه بر ثبت نام به شیوه فوق و انتخاب حوزه شیراز بطور صد در صد از طریق لینک پاسخ گویی به مشکلات به کارشناس آموزش مربوطه جهت آمارگیری حوزه تهران اطلاع رسانی نمایند .در غیر اینصورت حق شرکت در حوزه تهران را نخواهند داشت.