ثبت نام بیمه تکمیل درمان دانشجویان دانشکده آموزشهای الکترونیکی

قابل توجه دانشجویان دانشکده آموزشهای الکترونیکی

متقاضی بیمه تکمیل درمان (دانش)

با سلام

احتراماً به استحضار می رساند پیرو اطلاعیه اداره رفاه دانشگاه شیراز مورخ ۵/۸/۹۳ در سیستم اتوماسیون آموزشی- دانشجویی در راستای ارتقای سلامت دانشجویان شاغل به تحصیل, صندوق رفاه دانشجویان در نظر دارد همانند سال گذشته جهت اجرای طرح بیمه تکمیل درمان دانشجویان در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ از متقاضیان محترم ثبت نام بعمل آورد.

لذا دانشجویان متقاضی می توانند برای خود، همسر و فرزند یا فرزندان خود با تکمیل و امضاء فرم درخواست و ارسال اسکن فرم کامل شده و سایر مدارک درج شده از طریق پست الکترونیکی امور دانشجویی دانشکده به آدرس studentaffair@vus.ir از تاریخ ۶/۸/۹۳ تا پایان وقت اداری ۱۰/۸/۹۳ اقدام به ثبت نام نمایند.

مدارک لازم جهت درخواست بیمه تکمیل درمان:

۱-  اصل فرم ثبت نام

۲- تصویر صفحه اول شناسنامه

۳- تصویر صفحه دوم شناسنامه

۴- تصویر کارت دانشجویی

۵- تصویر صفحه اول دفترچه بیمه

۶ –تصویر صفحه اول دفترچه بیمه همسر

۷ – تصویر صفحه اول دفترچه بیمه فرزندان بصورت مجزا

تذکر: فرمت کلیه فایل ها باید بصورت JPG باشد.

شرایط ثبت نام:

۱- دانشجو حتما می بایست تحت پوشش بیمه ای باشد. (دفترچه بیمه داشته باشد)

۲-

۳- دانشجویان متاهل جهت استفاده از پوشش بیمه ای تکمیل درمان می بایست علاوه بر خود، همسر و فرزندان خود را نیز با پرداخت حق بیمه جداگانه به همین میزان تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند.

۴- مبلغ بیمه تکمیل درمان برای یکسال با احتساب مالیات برای هر نفر ۱۰۸۰۰۰ تومان می باشد

۵- نحوه واریز مبلغ بیمه متعاقباً به شما اطلاع داده خواهد شد.

۶- پرداخت هزینه های درمان صرفاً از طریق دانشگاه شیراز و نمایندگی بیمه در شیراز حداکثر تا دو ماه ازتاریخ انجام هزینه انجام می گیرد و در شهرستانها امکان پراخت هزینه های درمان وجود ندارد.

۷- بیمه تکمیل درمان از تاریخ ۱/۷/۹۳ لغایت ۳۱/۶/۹۴ هزینه های درمانی را تا سقف اعلام شده و تعهدات ذکر شده پوشش خواهد داد.

تذکربسیار مهم: بنا بر اعلام شرکت بیمه انعقاد قرارداد در صورت به حد نصاب رسیدن دانشجویان متقاضی بیمه در دانشگاه انجام خواهد شد.

د) با توجه به پرینت مجدد این فرمها و تحویل دادن به نماینده بیمه می بایست تصاویر اسکن شده دارای وضوح کامل و مناسب باشد. لطفا از ارسال فرمهای عکس گرفته شده با موبایل جداً خودداری فرمایید.

جهت دریافت تعهدات بیمه کلیک فرمایید

باتشکر