انتشار نسخه‌ی آزمایشی برنامه‌ی اندروید دانشکده آموزش‌های الکترونیکی

Screenshot_2014-11-05-14-43-24-420x746دسترسی به بیشتر سرویس‌های دانشکده حتی حضور در کلاس‌های آنلاین از طریق تجهیزات همراه مانند Tablet و گوشی‌های موبایل از جمله خدماتی است که توسط این دانشکده در اختیار دانشجویان قرار گرفته است. طراحی وب‌سایت دانشکده برای گوشی‌های موبایل بهینه‌سازی شده است و به صورت خودکار نمایش محتوا با فرمتی مناسب انواع گوشی‌های موبایل از نظر اندازه فونت‌ها، جمع‌شدن منوها در یک مربع کوچک، تغییر اندازه‌ تصاویر صورت می‌گیرد. همچنین علاوه بر آن نرم‌افزار اندروید دانشکده‌ی آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه شیراز نیز با هدف دستیابی به آخرین اخبار و ذخیره و به‌اشتراک گذاری آنها از طریق تلفن‌های هوشمند از دیگر امکاناتی است که در بخش خدمات همراه دانشکده در اختیار دانشجویان قرار گرفته است. لازم به ذکر است که این نرم‌افزار در حال حاضر تنها روی بستر Android قابل نصب و اجرا است.

برای دیدن جزئیات بیشتر و دریافت نرم‌افزار به لینک زیر بروید:

vus.ir/mobile