اطلاعیه فوری- پیش ثبت نام وام شهریه ترم مهر سال تحصیلی ۹۴-۹۳ ویژه دانشجویان پذیرفته شده از طریق آزمون داخلی و آزمون ویژه شاغلین

دانشجوی گرامی

امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده آموزشهای الکترونیکی در نظر دارد ثبت نام مقدماتی وام شهریه را برای دانشجویان ورودی به دانشکده از طریق آزمون داخلی و آزمون ویژه شاغلین انجام دهد تا در صورت تخصیص بودجه لازم جهت این دسته از دانشجویان و ابلاغ به دانشکده در اسرع وقت در این مورد اقدام گردد.

لذا دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی نیمسال اول ۹۴-۹۳ می توانند مدارک لازم را جهت ثبت نام آماده نموده و درخواست خود را از طریق سیستم پاسخگویی به مشکلات از تاریخ ۱۸/۸/۹۳ لغایت پایان ساعت اداری روز شنبه ۲۴/۸/۹۳ به این امور ارسال نمایند.

خواهشمند است در این خصوص اطلاعات ذیل را به دقت مطالعه و در صورت تمایل در اسرع وقت اقدام فرمایید.

– دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی دریافت وام شهریه می باشند می بایست علاوه بر ارسال درخواست وام از طریق سیستم پاسخگویی به مشکلات، ۱- اصل سند تعهد نامه محضری (مطابق با فرم شماره یک) و ۲- کپی حکم کارگزینی ضامن ۳- گواهی کسر از حقوق با عنوان صندوق رفاه وزارت علوم (در صورت بازنشسته بودن ضامن) خود را بلافاصله تا تاریخ ۲۴/۸/۹۲ بصورت حضوری و یا از طریق پست به مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده تحویل نمایند.

آدرس: شیراز- میدان جام جم – خیابان جام جم (کوهسار مهدی) – پشت مسجد جامع دانشگاه شیراز – دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز – مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی

فرم شماره ۱- نمونه فرم تعهد نامه محضری

(اصل سند تعهد نامه محضری باید بر اساس این فرم تنظیم گردد.)

– دانشجویانی که قبلاً وام شهریه دریافت نموده اند و اصل سند تعهد نامه محضری و حکم استخدامی ضامن را نیز تحویل داده اند، می بایست صرفاً درخواست خود را تا تاریخ ۲۴/۸/۹۲ به این امور ارسال نموده و احتیاجی به ارسال مجدد سند تعهد نامه محضری نیست.

با توجه به کمبود بودجه و اعلام صندوق رفاه وزارت علوم مبلغ کمک هزینه وام شهریه دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته حداکثر به میزان ۳۰۰ هزار تومان است که در صورت موافقت ثبت خواهد شد.

مبلغ وام شهریه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نیز حسب بودجه اعلامی از صندوق رفاه متعاقبا اعلام خواهد شد.

تذکرات مهم:

تذکر۱) دانشجوی گرامی بنا به اعلام صندوق رفاه ارسال تصویر سند تعهد نامه محضری و معرفی ضامن معتبر زمان ثبت وام از طرف دانشگاه در سیستم صندوق رفاه الزامی است. اما چنانچه دانشجو سند تعهد نامه محضری را تهیه و ارسال نمود ولی تخصیص بودجه صورت نگرفت و ثبت وام برای ایشان انجام نشد وی حق اعتراضی در این خصوص نخواهد داشت و دانشجو می بایست با علم به این موضوع ثبت درخواست نماید.

تذکر۲) ضامن می بایست حتما کارمند رسمی، پیمانی و یا بازنشسته دولتی( در صورت بازنشسته بودن ضامن با ارائه حکم بازنشستگی و گواهی کسر از حقوق) کشوری و یا لشگری باشد.

لطفا از معرفی ضامن غیر از این شرایط جداً خودداری فرمایید. که در اینصورت سند تعهد نامه محضری شما قابل قبول صندوق رفاه نخواهد بود و می بایست سند تعهد نامه محضری جدید تهیه نمایید

تذکر۳)دانشجویانی که قبلاً وام دریافت نموده اند ولی اسناد لازم را ارسال نکرده اند می بایست علاوه بر ارسال درخواست وام، مدارک مربوط به ضامن خود را تا تاریخ مذکور به مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده تحویل نمایند در غیر اینصورت دانشکده از ثبت وام ایشان معذور است.

تذکر۴) به درخواست هایی که بعد از موعد و یا دارای نقص مدارک باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

تذکر۵) (به دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته از شروع تحصیل در دانشکده تا چهارمین ترم و دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته تا هشتمین ترم تحصیلی وام تعلق می گیرد.)

تذکر۶)حکم استخدامی ضامن(کارکنان رسمی، پیمانی دولت) باید تا پایان تحصیلات دانشجو معتبر باشد و در صورت عدم اعتبار در هنگام تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان، هر گونه مسؤولیت بر عهده شخص دانشجو خواهد بود.

تذکر۷) وام شهریه دانشجویی مشمول کارمزد ۴ درصد بصورت روزشمار می باشد که از روز ثبت وام محاسبه می گردد.

تذکر ۸) در صورتیکه دانشجویی نام کاربری و کلمه عبور سیستم پاسخگویی به مشکلات را ندارد می بایست جهت رفع مشکل با قسمت انفورماتیک دانشکده تماس حاصل نماید.

تذکر ۹) نامه گواهی کسر از حقوق می بایست برای صندوق رفاه وزارت علوم صادر گردد و عنوان دیگری نداشته باشد. لطفا در خصوص درج مبلغ گواهی کسر از حقوق – جهت دانشجویان ضامن بازنشسته- صرفاً از طریق سیستم پاسخگویی به مشکلات با امور دانشجویی دانشکده در تماس باشید.

تذکر ۱۰) این ثبت نام صرفاً برای دریافت اطلاعات دانشجویان ورودی از طریق آزمون داخلی و آزمون ویژه شاغلین می باشد و در صورت تخصیص بودجه لازم از صندوق رفاه تهران پیگیری و ثبت وام برای ایشان انجام خواهد شد.

ضمناَ با توجه به اینکه ثبت نام وام شهریه دانشجویان ورودی کنکور سراسری تمام ورودی ها قبلا در چندین مرحله انجام پذیرفته خواهشمند است از ارسال مجدد درخواست وام در این مرحله از ثبت نام جدا خودداری نمایند، دانشکده به درخواست این دسته از دانشجویان ترتیب اثری نخواهد داد.

سامانه سیستم پاسخگویی به مشکلات (کلیک نمایید)

باتشکر

امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده