فوری – قابل توجه پذیرفته شدگان قرعه کشی حج عمره دانشجویی

قابل توجه پذیرفته شدگان قرعه کشی حج عمره دانشجویی

لطفا این اطلاعیه را به دقت و تا پایان مطالعه فرمایید.

بدینوسیله به اطلاع می رساند با توجه به درخواستهای مکرر دانشجویان غیر شیرازی مبنی بر مشکلات موجود برای حضور در شیراز جهت تحویل مدارک، طی هماهنگی های صورت گرفته با نهاد نمایندگی دانشگاه، این دسته از دانشجویان این دانشکده می بایست مدارک لازم را بطور کامل برای امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده ارسال نمایند تا این امور جهت تکمیل مدارک و تحویل به نهاد نمایندگی دانشگاه اقدام نماید.

لازم به ذکر است دانشجویان شیرازی می بایست برای دریافت پاکت مخصوص حج عمره دانشجویی به امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده مراجعه نموده و مدارک لازم را پس از تکمیل در پاکت قرار داده و به امور دانشجویی دانشکده تحویل نمایند.

مدارک لازم جهت دانشجویان مجرد:

۱- پرینت فرم ثبت نام نهایی در سامانه لبیک که می بایست امضا و مشخصات متقاضی را دارا باشد.

۲- اصل کارت های ثبت نام عمره دانشگاهیان (پرینت ثبت نام از سامانه بانک). برای هر نفر

– از تحویل دادن کارت افتتاح حساب به دانشگاه خودداری فرمایید.

۳- تاییدیه اشتغال به تحصیل که باید توسط معاونت آموزشی دانشگاه شیراز تایید و مهر شود. ( نیازی به ارسال توسط دانشجویان غیر شیرازی نیست. در صورت عدم منع صدور قانونی، از طرف دانشکده پیگیری می گردد.)

۴- فرم تعهد نامه لیست انتظار (مخصوص متقاضیان ذخیره)

۵- تأییدیه معافیت تحصیلی که باید توسط اداره کل آموزشی خیابان ساحلی تایید و مهر شود. ( مخصوص دانشجویان پسری که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند) (نیازی به ارسال توسط دانشجویان غیر شیرازی نیست. در صورت عدم منع صدور قانونی، از طرف دانشکده پیگیری می گردد.)

۶- تعهد نامه محضری ( مخصوص دانشجویان پسری که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند و در دفترخانه های رسمی انجام می گردد)

۷- اصل گذرنامه بین المللی که حداقل تا پایان دی ماه ۱۳۹۴ دارای اعتبار باشد. (برای هر نفر)

– از زمان تحویل گذرنامه تا پایان سفر امکان استرداد گذرنامه وجود ندارد.

۸- چهار قطعه عکس رنگی ۴*۶

– عکس باید دقیقاً عکس گذرنامه باشد.

– اسکن کردن عکس از روی عکس گذرنامه، مورد قبول نمی باشد.

مدارک لازم جهت دانشجویان متاهل (دو نفره و سه نفره)

– از تحویل دادن کارت افتتاح حساب به دانشگاه خودداری فرمایید.

۳- تاییدیه اشتغال به تحصیل که باید توسط معاونت آموزشی دانشگاه تایید و مهر شود. ( نیازی به ارسال توسط دانشجویان غیر شیرازی نیست. در صورت عدم منع صدور قانونی، از طرف دانشکده پیگیری می گردد.)

۴- فرم تعهد نامه لیست انتظار (مخصوص متقاضیان ذخیره)

۶- تعهد نامه محضری ( مخصوص دانشجویان پسری که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند)

۷- اصل گذرنامه بین المللی زوجین که حداقل تا پایان دی ماه ۱۳۹۴ دارای اعتبار باشد. (برای هر نفر) و گذرنامه فرزند برای متاهلین سه نفره

– از زمان تحویل گذرنامه تا پایان سفر امکان استرداد گذرنامه وجود ندارد.

– متاهلین دو نفره در صورت داشتن فرزند زیر ۲ سال، می بایست گذرنامه ایشان را نیز تحویل نمایند.

– دانشجویانی که دارای گذرنامه آماده نیستند حداکثر تا ۹۳/۱۰/۱۵ می بایست گذرنامه خود را به دانشگاه تحویل نمایند. لکن حتما می بایست سایر مدارک را تا قبل از این تاریخ تحویل نموده باشند.

۸- چهار قطعه عکس رنگی ۴*۶

– عکس باید دقیقاً عکس گذرنامه باشد.

– اسکن کردن عکس از روی عکس گذرنامه، مورد قبول نمی باشد.

۹- کپی صفحات ۱ تا ۶ عقد نامه زوجین (فقط عقد نامه رسمی)

۱۰- کپی تمام صفحات شناسنامه (برای هر نفر)

دانشجوی گرامی!

مهلت تحویل مدارک به امور دانشجویی دانشکده آموزشهای الکترونیکی روز شنبه مورخ ۹۳/۰۹/۱۸ می باشد. تا دانشکده فرصت تکمیل مدارک شما را داشته باشد.

تذکر بسیار مهم:

دانشجویان پسری که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند می بایست حداکثر تا تاریخ ۹۳/۰۹/۱۰ نسبت به تحویل فرم تعهد نامه محضری به امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده اقدام نموده تا این مدرک به مسئول حج عمره دانشجویی استان تحویل شود که پیگیری اخذ مجوز خروج از کشور دانشجو انجام گردد. در صورت تاخیر در تحویل این مدرک، دانشجو شخصاً باید در شیراز از سازمان وظیفه عمومی ناجا پیگیرصدور مجوز خروج از کشور برای خود باشد.

مدارک لازم می بایست به آدرس دانشکده آموزشهای الکترونیکی که در ذیل درج گردیده است ارسال شود.

دانشجویانی که نمی توانند مدارک لازم را تا تاریخ مذکور به این امور تحویل نمایند می بایست شخصاً جهت تحویل مدارک به نهاد نمایندگی دانشگاه شیراز و دریافت مجوزهای لازم اقدام نمایند.

لطفا دفترچه راهنمای زائرین را از پایین همین اطلاعیه دانلود و مفاد آن را کامل مطالعه و سپس اقدام فرمایید.

امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده خارج از مسئولیت و صرفاً به دلیل معنوی بودن این فرایند و همین طور عدم دسترسی بسیاری از دانشجویان و مشکلات حضور ایشان در شیراز این وظیفه را تقبل نموده است.

لذا در صورت بروز هر گونه مشکل از جمله تکمیل نبودن مدارک و مشکلات جانبی صدور مجوزهای لازم که دانشکده نتواند برطرف نماید با اطلاع به دانشجو، وی می بایست شخصاً وارد عمل شده و مشکل را برطرف نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به شماره تماس ۰۷۱۳۶۱۳۲۶۹۱ امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده تماس حاصل فرمایید.

آدرس دانشکده:

شیراز- میدان جام جم – خیابان جام جم (کوهسار مهدی) – پشت مسجد جامع دانشگاه شیراز- دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز – مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی (کدپستی: ۸۴۳۸۹-۷۱۹۴۶ ) ارسال کنند. (حتماً قید شود در مورد حج عمره دانشجویی – برسد به دست آقای رستمی)

فرم های مورد نیاز:

دفترچه راهنمای زائرین