بیانیه روابط عمومی دانشکده آموزشهای الکترونیک دانشگاه شیرازدرمحکومیت توهین به پیامبر گرامی اسلام(ص)

بیانیه روابط عمومی دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز

در محکومیت اقدام توهین آمیز نشریه صهیونیستی شارلی ابدو فرانسه به ساحت مقدس رسول بزرگوار اسلام (ص)

وَ اِنَّکَ لَعَلی خُلُقٍ عَظیمٍ. و تو (ای پیامبر) برقله اخلاق و کرامت قرار داری. ( سوره قلم، آیه۴)

بار دیگر مدعیان دروغین آزادی اندیشه به بهانه حمایت از آزادی بیان به پیامبر گرامی اسلام. که اشرف مخلوقات ، منادی صلح وآزادی واخلاق ،پیامبری که می فرمایند «انما بعثت لاتمم مکارم الاخلاق». توهین نمودند.

دانشگاهیان عزیز همگی واقفیم توطئه ای که جهان اسلام را هدف قرار داده ،توطئه ای است از پیش تعیین شده از طرف استکبار جهانی بمنظورتضعیف وتخریب چهره رحمانی اسلام ، که ابعاد این توطئه بزرگ اخلاقی به شرح زیر قابل بررسی است.

• دنیای استکبار با هدف مقابله وضربه زدن به اسلام عزیز،گروهک ملحد داعش را ایجاد نمود.گروهکی که نه تنها مسلمان نیست بلکه از دایره انسانیت نیزخارج است و جنایتهای وحشیانه آنها در کشتارهای بی رحمانه در کشورهای سوریه ،عراق ،لیبی ، نیجریه ، لبنان ،یمن ،افغانستان،پاکستان … مؤید این ادعاست. هوشیاری ملل اسلامی درنقش بر آب شدن نیرنگ استکباری غرب ، باعث شکست این توطئه بزرگ گردید. لذا استکبار جهانی ودر رأس آن آمریکای جنایتکار وصهیونیسم بین الملل در صدد توطئه ای مشابه حمله به برجهای دوقلو در یازده سپتامبر برآمدندوداعشی که دست پرورده آنان است به نشریه فرانسوی شارلی ابدو حمله می نماید وآن را به جهان اسلام نسبت می دهند تا به این بهانه زمینه حمله به اعتقادات مسلمانان وملل اسلامی را فراهم سازند .
  • در پی سناریو از پیش تعیین شده حمله به دفتر نشریه فرانسوی شارلی ابدو، فراخوان جهانی مبارزه علیه تروریست توسط پدید آورندگان وحامیان اصلی گروههای تروریستی اعلام می گردد در حالی که از نظر اسلام پدیده شوم تروریست در هرنقطه عالم وعلیه هر ملتی مذموم ومحکوم است .اما سوال اینجاست چرا در قبال ریختن خون هزاران نفر بی گناه توسط داعش در کشورهای اسلامی چنین فرا خوانی داده نمی شود!! سران غربی شرکت کننده در این راهپیمایی چه کسی غیر از خود را بایدمحکوم نمایند. آیا حضور نخست وزیر رژیم صهیونستی که خود سمبل تروریست دولتی است ودستش به خون هزاران زن وکودک مظلوم فلسطینی آغشته است. دلیلی بر صحت این ادعا مبنی بر فریب افکار عمومی جهانیان نیست؟
  • افکار فاشیستی ولیبرالیستی دنیای غرب نتوانسته انسان پرسشگروحقیقت جوی امروز را قانع نماید وازآنجایی که مکاتب مادی جوابگوی نیازهای معنوی بشر نیست ، ما شاهد گرایش گسترده جوانان آزاده غرب به دین رحمانی اسلام هستیم این حرکت خودجوش ، جهان استکبار را به وحشت انداخته ودر صدد آن بر آمده که چهره نورانی اسلام عزیز را خدشه دار وفاقد معیارهای انسانی واخلاقی جلوه دهد. لذا یک روز با براه انداختن گروه تروریستی القاعده وروز دیگر بااجیر کردن جریان تکفیری داعش که خود خالق وحامی اصلی آنان می باشند .موج اسلام هراسی واسلام ستیزی براه می اندازند تا بهانه ای جهت حمله به جهان اسلام داشته باشندو درحالی که این توطئه شکست خورده است. خطر برگشت گروههای افراطی به کشور های خود وهوشیاری ملت های اسلامی از سوی دیگر استکبار را رابه این فکر واداشته تا بار دیگر با حربه ای جدید ونخ نما شده به مقابله با جهان اسلام بپر دازد لذا به تخریب چهره ملکوتی ورحمانی پیامبر عظیم الشأن اسلام حضرت محمد (ص) روی آورده ونشریه صهیونیستی، فرانسوی شارلی ابدو با دستور ایادی استکبارتحت عنوان آزادی بیان واندیشه به پیامبر عزیز اسلام توهین می نماید به این امید که مانع از گرایش عظیم مردم آزاده جهان به اسلام شوند.غافل از اینکه حرکت های مذبوحانه هیچ تاثیری درجلو گیری از گرایش مردم جهان به دین مبین اسلام نخواهد داشت وما شاهدیم که چطور وجدانهای حق جو و بیدار در صدد شناخت واقعی از چهر نورانی پیامبر اسلام(ص)می باشند .
  • در پایان آیا توهین به پیامبر بزرگ اسلام جزئی از آزادی بیان مدعیان فرهنگ غرب است ویا فرهنگ غرب بی هویت است ومقوله ای بنام فرهنگ واخلاق نمی شناسد . چرا مدعیان حقوق بشر در مقابل کشتارهزاران نفر در بلاد اسلامی خاموشندولیکن در مقابل کشته شدن چند نفر در فرانسه اینچنین واکنش نشان می دهند ! چرا کسانی که آزادی اندیشه را فریاد می زنند از اعلام حقیقت تاریخی هولوکاست بر افروخته می شوند وحاضر نیستند اجازه دهند این موضوع مجهول بررسی شود؟ وهر گونه اظهار نظر رادراین خصوص خط قرمز خود می دانند ولیکن توهین به پیامبر خاتم را جزئی از آزادی اندیشه قلمداد می کنند. ما کارکنان دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز توهین نشریه صهیونیستی،فرانسوی شارلی ابدو را به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام(ص) شدیدا”محکوم می کنیم وتأکید می نماییم که این یک توطئه وسناریو از پیش تعیین شده استکباری است وبه سردمداران غرب هشدار می دهیم که بین آزادی بیان وتوهین تمایز قائل شده واجازه ندهند به حریم مقدس پیامبران بزرگ الهی خصوصا” پیامبر عظیم الشان اسلام توهین شود که در این صورت می بایست مقوله فرهنگ واخلاق را در غرب پایان یافته تلقی نمود.

والسلام علی من التبع الهدی

روابط عمومی دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز