نحوه ثبت نام وشرکت در امتحان تک درس اردیبهشت ماه ۹۴(همزمان با امتحانات میان ترم )

باسمه تعالی
به اطلاع دانشجویان محترم که شرایط اخذ تک درس را براساس اطلاعیه موجود درسایت دانشکده دارند – در قسمت لینک های مهم – می رساند که می بایست درخواست اخذ تک درس را که شامل مشخصات فردی ( نام،نام خانوادگی ،شماره تماس ،ایمیل صحیح ) مشخصات دانشجویی (شماره دانشجویی ،رشته ،مقطع) ونام درس مورد نظر وشهر محل امتحان را می باشد حداکثر تا تاریخ ۲۱/۱/۹۴ از طریق سیستم پاسخگویی به مشکلات ارسال نمایند یا به صورت مراجعه حضوری به کارشناس درخواست کتبی خود را ارائه دهند .درخواست به صورت فاکس پذیرفته نمی شود .
تذکر ۱: امتحانات تک درس این دوره در تمامی حوزه ها برگزار می گردد که تاریخ دقیق امتحان در برنامه امتحانات میان ترم موجود است .
تذکر ۱: با توجه به این که امتحان به صورت گروهی برگزار می گردد خواهشمند است راس ساعت در محل امتحان حضور به هم رسانید. در غیر این صورت از شرکت شما در امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.
تذکر ۲: در صورتی که به دلیل داشتن بدهی یا وجود مشکل آموزشی نظیر عدم وصول نمره کارآموزی یا کار تحقیقی یا …، نداشتن مجوز آموزشی و …تک درس در سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه ثبت نگردد، امکان شرکت در امتحان تکدرس وجود نخواهد داشت.
تذکر ۳ : برگزاری امتحان مجدد تا پایان این نیمسال ( دوم ۹۴-۹۳) امکانپذیر نمی باشد.
تذکر ۴: منبع امتحان تکدرس متعاقبا در اطلاعیه بعدی اعلام خواهد شد.

با آرزوی توفیق روز افزون
مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده