اطلاعیه آزمون زبان انگلیسی مقاطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه برگزاری آزمون معافی زبان انگلیسی ویژه ( کارشناسی ارشد )
تاریخ برگزاری آزمون : روز پنج شنبه ۲۷/۱/۹۴ ساعت ۱۴-۱۶ بعد از ظهر
تاریخ ثبت نام آزمون در سیستم آموزشی : شنبه ۱۶/۱۲/۹۳ تا ساعت ۱۲ شب دوشنبه ۲۵/۱۲/۹۳
تاریخ پرینت کارت ورود به جلسه آزمون : شنبه ۲۲/۱/۹۴
محل آزمون : حوزه شیراز- کوی ارم ( خوابگاه ارم ) – ساختمان شماره ۴ دانشکده ادبیات و علوم انسانی – بخش زبان های خارجی و زبان شناسی .
حوزه تهران- بزرگراه اشرفی اصفهانی –قبل از پل همت- بلوار عربشاهی- شهرک هما(جنوبی)- جنب مجتمع سوده- دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز واحد تهران
منابع : این آزمون منبع خاصی ندارد . شامل ۱۰۰ سوال است و نمره منفی ندارد . درضمن منابعی که قبلا معرفی گردیده است صرفا جهت آماده سازی این آزمون معرفی شده و به هیچ وجه به این معنی نیست که از این منابع سوال داده می شود .
نوع آزمون : سوالات در سطح تافل در حد متوسط است و شامل ۳ بخش لغات ، گرامر و درک مطلب می باشد .
تذکر : اجازه دفاع از پایان نامه و سمینار ویژه منوط به کسب قبولی در آزمون می باشد .
حد نصاب نمره : کلیه رشته های مقاطع کارشناسی ارشد دانشکده آموزش های الکترونیکی ۱۰از ۲۰ ( ۵۰از ۱۰۰ ) .
تاریخ اعلام نتایج : شنبه ۱۲/۲/۹۴ در سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه .
مراحل ثبت نام در سیستم آموزشی :
۱ – ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی دانشجویی . ۲ – کلیک نمودن لینک آزمون معافی (نیمسال دوم ۹۳ ) فقط با شماره درس ۲۷۰۴۴۰۰۰۳ . ۳ – کلیک نمودن دکمه ثبت نام . ۴ – پرداخت اینترنتی مبلغ ۲۰۰۰۰۰ ریال معادل بیست هزار تومان .
توجه :
پس از انجام ثبت نام و پرداخت مبلغ اعلام شده از طریق اینترنت ، از کارت ورود به جلسه در تاریخ ۲۲/۱/۹۴ پرینت بگیرید . همراه داشتن کارت ورود به جلسه در روز آزمون الزامی می باشد .