اطلاعیه مراسم دانش آموختگان دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز خرداد ۹۴

مراسم دانش آموختگان دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز خرداد ۹۴

به اطلاع دانش آموختگان سال تحصیلی ۹۴-۹۳ می رساند که مراسم جشن فارغ التحصیلی آن عزیزان در تاریخ سه شنبه ۹۴/۳/۵ از ساعت ۱۶ الی ۱۹ درتالار شهید دستغیب مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزارمی گردد. دانش آموختگان عزیز می توانند جهت ثبت نام به لینک اختصاصی ثبت نام مراسم دانش آموختگان دانشکده مراجعه وثبت نام نمایند.

توجه : افرادی می تواننددر مراسم دانش آموختگی ثبت نام نمایند که اسم آنان در لیست فارغ التحصیلان زیر موجود باشد:

اسامی فارغ التحصیلان بخش برق

اسامی فارغ التحصیلان بخش حقوق

اسامی فارغ التحصیلان بخش کامپیوتر

اسامی فارغ التحصیلان بخش ارشد مهندسی فناوری اطلاعات

شرایط ثبت نام به شرح زیر میباشد:

1. دانش آموختگان عزیز می بایست حداکثر تاروز جمعه  ۹۴/۳/۱ به لینک ثبت نام مراجعه وثبت نام نمایند.(راهنمای نحوه ثبت نام در پایین اطلاعیه موجود می باشد)
  2. کسانی که تمایل دارند با همراه در این مراسم شرکت نمایند . هرفردحداکثر دو نفر همراه می تواند داشته باشدکه می بایست در لیست ثبت نام قسمت تعداد همراه اضافه نمایند.
  3. دانش آموختگان عزیز دانشکده تا یک روز قبل از مراسم می توانند جهت دریافت کارت دعوت خود وهمراهان به روابط عمومی دانشکده مراجعه نمایند

توجه: دانش آموختگان شهرستانی که موفق به دریافت کارت دعوت نشوند دو ساعت قبل ازشروع مراسم به مسؤل توزیع کارت دانشکده واقع در جلو درب ورودی محل بر گزاری مراسم مراجعه نمایید.

1. رعایت شئونات اسلامی الزامی است . ازکسانی که شئونات اسلامی را رعایت ننمایند ازورود به سالن جلوگیری خواهدشد.
  2. پوشیدن لباس فارغ التحصیلی توسط دانش آموختگان الزامی است.
  3. لازم است دانش آموختگان جهت دریافت لباس فرم ، دوساعت قبل ازشروع مراسم درمجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه حضور یابند ودرپایان مراسم بلافاصله لباس راتحویل نمایند . همچنین تاکید میگردد که تاخیر درتحویل لباسها ضمن معرفی به کمیته انضباطی دانشگاه ، جریمه نقدی ( به ازاء هرساعت ۵۰۰۰۰۰ریال ) دارد.
  4. به همراه داشتن کارت شناسایی عکس دارمعتبر ( کارت دانشجویی، کارت ملی ، شناسنامه) الزامی است .
  5. عکاس جهت گرفتن عکس انفرادی وجمعی ( درسالن ) حضور خواهد داشت .

راهنمای ثبت نام جهت شرکت در جشن فارغ التحصیلی:

پس از ورود به سامانه اتوماسیون آموزشی مراحل  تصویری زیر را دنبال نمایید:

از منوی سمت راست صفحه بر روی گزینه فرایند ها کلیک نمایید:

1

۲.گزینه “ثبت نام جشن فارغ التحصیلی -واحد آموزش های الکترونیکی” را انتخاب نمایید

2

۳. بر روی گزینه “ثبت نام جسن فارغ التحصیلی کلیک نمایید.

3

۴.پس از تکمیل اطلاعات بر روی گزینه “ذخیره و ارسال” کلیک نمایید. در صورتیکه بر روی این گزینه کلیک ننمایید ثبت نام شما ثبت نمی گردد.

4

من الله التوفیق