جلسه با حضور مسئولان محترم صندوق نوآوری و شکوفایی

دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی

از آنجا که در آستانه سفر ریاست محترم جمهوری به استان فارس، مسئولان محترم صندوق نوآوری و شکوفایی کشور روز سه شنبه ۹۴/۰۲/۰۸ میهمان دانشگاه شیراز خواهند بود موارد ذیل را به اطلاع می رساند:

1. صندوق نوآوری و شکوفایی بزرگترین صندوق اعتباری کشور پس از صندوق ذخیره ارزی است و در جهت حمایت از توسعه نوآوری و شکوفایی اقتصادی کشور فعالیت می نماید و سالانه بیش از هزار میلیارد تومان به اعتبار صندوق افزوده می شود.
  2. صندوق، حمایت های خود رابا تاکید بر شرکت های دانش بنیان و فعالیت های مرتبط دانشگاهیان و نخبگان در توسعه صنعتی و اقتصادی و کارآفرینی و عمدتاً بصورت وام و سرمایه گذاری مشترک انجام می دهد.
  3. از دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دعوت می گردد در جلسه ای که از ساعت ۴-۲ عصر سه شنبه ۹۴/۰۲/۰۸ در تالار خوارزمی دانشکده های مهندسی دانشگاه شیراز واقع در میدان نمازی برگزار می گردد شرکت نمایند. (جهت دریافت لینک ضبط شده جلسه برگزار شده بر روی این قسمت کلیک نمایید)