حلول ماه شعبان، ماه میلاد با سعادت چهار ستاره نبوی، امیر لحظات بی پایان نیایش حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، ماه رخشان حیدری حضرت اباالفضل(ع)، زینت دهنده سجده گاه عاشقان حضرت امام سجاد(ع) و منجی موجود حضرت ولی عصر (عج) مبارک باد

ولادت امام حسین علیه السلام

20150520032529
حسین نام زیبایی است که تمام خوبیهای کوچک و بزرگ در آن جمع شده است و روز میلادش روز تمام خوبیهاست او یک خلاصه انسانیت است که خون خدا لقب یافته است و شرافتش به آنکه فرزند خون خدائی است تکامل یافته است . ان انسان غیرتمندی که بر دوش پیامبر خدا جایگاهش بوده و در راه خدا از همه هستی و اهلش گذشته  و فدائی عظیم الهی گشته است.
امروز آن انسان والا ، کشتی نجات فکری و معنوی تمام جوامع است و هر جامعه و ملتی که خواهان استقلال و پیروزی است تابع او گشته است وپیروز راستین او خودش را معرفی می نماید.
چراغ هدایت ، ان نوری است که در شب های ظلمانی به انسان امید بخشید و در تاریکی مطلق راهیابی عنایت نماید و امروز چراغ هدایت از تمام کج روی ها و کج فهمی ها حسین است.
ملت های ستم کشیده آن زمان که راه حسین (علیه السلام) را می یابند و پیرو او می شوند نجات یافته وهدایت گشته اند ، نگاهی به حوادث جهان امروز این مطلب را به اثبات می رساند و مبین آن است که را آن امام والا در سال ۶۰ هجری قمری پایان نیافته و تمام نگشته است.و اصحاب آن فقط آن هفتاد و چند نفر در سرزمین کربلا نبوده اند.که همه آزادی خواهان اصحاب و یاران اویند.
« یا لیتنا کنا معکم فافوز فوزاً عظیماً»
این ماه مبارک که ماه تولد امامانی همام است ، بر شما مبارک باد

شورای فرهنگی دانشکده آموزشهای الکترونیکی