اطلاعیه قابل توجه دانش آموختگان دانشکده آموزشهای الکترونیکی

اطلاعیه

فارغ التحصیلانی که جهت مراسم دانش آموختگان مورخ ۹۴/۳/۵ثبت نام نموده اندجهت دریافت کارت دعوت نامه خود وهمراهان از روز یکشنبه۹۴/۳/۵به امور دانشجویی دانشکده جناب آقای مهندس رستمی مراجعه نمایند.

ساعات مراجعه:

صبح : ساعت ۸الی ۱۲/۳۰

عصر: ساعت ۱۳ الی۱۵/۳۰

روابط عمومی دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز

به اطلاع دانش آموختگان سال تحصیلی ۹۴-۹۳ می رساند که مراسم جشن فارغ التحصیلی آن عزیزان در تاریخ سه شنبه ۹۴/۳/۵ از ساعت ۱۶ الی ۱۹ درتالار شهید دستغیب مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزارمی گردد.

توجه:

1. دانش آموختگان عزیز دانشکده تا یک روز قبل از مراسم می توانند جهت دریافت کارت دعوت خود وهمراهان به روابط عمومی دانشکده مراجعه نمایند

توجه: دانش آموختگان شهرستانی که موفق به دریافت کارت دعوت نشوند دو ساعت قبل ازشروع مراسم به مسؤل توزیع کارت دانشکده واقع در جلو درب ورودی محل بر گزاری مراسم مراجعه نمایید.

1. رعایت شئونات اسلامی الزامی است . ازکسانی که شئونات اسلامی را رعایت ننمایند ازورود به سالن جلوگیری خواهدشد.
  2. پوشیدن لباس فارغ التحصیلی توسط دانش آموختگان الزامی است.
  3. لازم است دانش آموختگان جهت دریافت لباس فرم ، دوساعت قبل ازشروع مراسم درمجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه حضور یابند ودرپایان مراسم بلافاصله لباس راتحویل نمایند . همچنین تاکید میگردد که تاخیر درتحویل لباسها ضمن معرفی به کمیته انضباطی دانشگاه ، جریمه نقدی ( به ازاء هرساعت ۵۰۰۰۰۰ریال ) دارد.
  4. به همراه داشتن کارت شناسایی عکس دارمعتبر ( کارت دانشجویی، کارت ملی ، شناسنامه) الزامی است .
  5. عکاس جهت گرفتن عکس انفرادی وجمعی ( درسالن ) حضور خواهد داشت .