برنامه تعیین گروه کلیه آزمایشگاهها و کارگاههای نیمسال دوم ۹۴ – ۹۳

برنامه کارگاه عمومی
کد مرجع

تذکرات مهم:

۱. کلیه گروههای آزمایشگاهی ثبت شده در سیستم اتوماسیون دانشگاه شیراز(SESS )که در زمان انتخاب واحد(نیمسال دوم ۹۴ – ۹۳)اخذ گردیده اند فاقد اعتبار بوده و کلیه دانشجویان موظفند که مجددا از طریق لینک زیر با توجه به برنامه موجود انتخاب گروه نمایند، در غیر اینصورت دانشجو شخصا مسئول میباشد.

تذکر:برنامه آزمایشگاهها و کارگاههای مذکور تنها ویژه دانشجویانی است که در نیمسال دوم ۹۴ – ۹۳ اقدام به انتخاب آزمایشگاه یاکارگاه در سیستم اتوماسیون دانشگاه شیراز(SESS) نموده اند.

۲. خواهشمند است باتوجه به برنامه آزمایشگاههای نیمسال دوم ۹۴ – ۹۳ به تفکیک گروه در کلاس شرکت نمایید.

۳. کلیه آزمایشگاهها در شیراز برگزار می گردد.
۴. حضور دانشجویان در کلیه ساعات آزمایشگاه اجباری است.
۵. جهت تعیین گروه خود از تاریخ ۱۶/۳/۹۴ تا تاریخ ۲۹/۳/۹۴ به سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز (SESS) مراجعه نمایید.
۶. چنانچه دانشجویی سهوا یا عمدا دو آزمایشگاه را در یک روز و ساعت انتخاب کنند تنها می تواند در یکی شرکت و آزمایشگاه دوم ، بدون عودت شهریه حذف می گردد.

قابل توجه : دانشکده مهندسی ،بخش فیزیک و بخش مکانیک دانشگاه شیراز برای آن دسته از دانشجویانی که تعیین گروه ننموده اند راساً اقدام مینماید و از اینرو هیچگونه مسئولیتی متوجه دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز نخواهد بود. ان دسته از دانشجویان میبایست دراولین روز برگزاری آزمایشگاه یا کارگاه به متصدی مراجعه و بر اساس نظر متصدی آزمایشگاه یا کارگاه ، انتخاب گروه شده و در گروه تعیین شده شرکت نمایند.
۷. پس از تعیین گروه ، در صورت نیاز به اصلاح گروه ،تنها یکبار امکان تغییر گروه(در بازه زمانی ) در سیستم مذکور، توسط شخص دانشجو میسر میباشد ، لذا پس از آن هیچگونه تغییر یا جابجایی در هیچ از گروهها توسط کارشناسان دانشکده آموزشهای الکترونیکی و همچنین دانشکده مهندسی امکان پذیر نمیباشد.
۸. ثبت نام وجابجایی دانشجو در گروههایی که بدلیل تکمیل ظرفیت بسته شده اند به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.

نمونه انتخاب گروه آزمایشگاهها و کارگاهها
ابتدا با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود ، وارد سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز (SESS) شده و سپس همانطور که در تصویر مشاهده می نمایید، گزینه منابع و برنامه ها را انتخاب نموده
1

در صفحه بعد ( شماره مرجع) کد مرجع آزمایشگاه یا کارگاه مورد نظر خود را انتخاب نموده تیک تایید را در قسمت بالای صفحه کلیک نمایید.

2

در این صفحه گروه آزمایشگاه مورد نظر را انتخاب نموده و تایید می نماید و سپس با کلیک کردن روی گزینه مشاهده لیست ثبت نام ، از انتخاب گروه ازمایشگاه خود اطمینان حاصل می نمایید.
3