اطلاعیه آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی بصورت آنلاین واحدآموزشهای آزاد دانشکده آموزشهای الکترونیکی اطلاعیه

اطلاعیه

آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی به صورتآنلاین یا غیرحضوری دانشگاه شیراز تا ۹ مرداد ۱۳۹۴ باز میباشد.

• شروع کلاس های ترم تابستان از ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ می باشد.
  • ثبت نام برای عموم آزاد است.
  • اساتید دانشگاه شیراز، کارمندان و خانواده ی ایشان؛ از تخفیف % ۱۰ (ده درصدی) جهت شرکت در کلاس ها بهره مند خواهند بود.
  • افراد درسراسر ایران و جهان میتوانند در کلاس های زبان انگلیسی دانشگاه شیرازبه صورت آنلاین ( مجازی یا غیرحضوری )شرکت نمایند، لذا از مرحله ی آزمون تعیین سطح , حضور در کلاس و امتحانات تماما مجازی بوده و نیاز به حضور افراد در محل نمی باشد.
  • هرساعتی از شبانه روز در این بازه ی زمانی میتوانید در امتحان شرکت کنید؛ البته تعداد دفعات مجاز برای شرکت در امتحان فقط و فقط یک بار می باشد.
  • هزینه شرکت در آزمون ۵۰۰۰ پنج هزار تومان میباشد.
  • شهریه دوره ها شصت هزار تومان (۶۰۰۰۰ تومان)، و در صورت مشمول تخفیف شدن؛ پنجاه و چهار هزار تومان(۵۴۰۰۰ تومان) می باشد.
  • پس از پرداخت هزینه و دادن امتحان تعیین سطح و طبق قانون دانشگاه شیراز، با توجه به نمره ی اکتسابی شما از آزمون,در یکی از پنج سطح اول از دوازده سطح زبان پذیرفته خواهید شد:
  • در صورتیکه بدون امتحان تعیین سطح مایل به ثبت نام در دوره های زبان انگلیسی هستید می توانید در سطح یک و بدون شرکت درآزمون تعیین سطح ثبت نام نمایید. برای ثبت نام و شرکت در آزمون تعیین سطح اینجا کلیک کنید
  • چنانچه قبلا در هر یک از موسسات معتبر زبان انگلیسی تا سطحی از ۱۲ سطح TopNOtch شرکت کرده اید، با ارائه ی مدرک خود میتوانید بدون شرکت در آزمون تعیین سطح، از سطح بعدی در کلاس های ما شرکت نمایید.
    • پس از گذراندن کلیه سطوح مربوطه، مدرکی برای زبان آموز صادر می شود. چنانچه زبان آموز در طول گذراندن سطوح، نیاز به گواهی داشته باشد با توجه به سطوحی که گذرانده است،‌از طریق مرکززبان دانشگاه شیراز و شرکت در امتحان کتبی توسط زبان آموز گواهی برای ایشان صادر می گردد.جهت اطلاع بیشتر با واحدآموزش های آزاد دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه شیرازتماس حاصل نمائید.
    • تلفن تماس :۰۷۱۳۶۴۶۰۱۳۲

لیست کتابهای دوره های زبان انگلیسی Top Notch