اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون سراسری سال ۱۳۹۴

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۵-۹۴، دانشگاه شیراز توجه پذیرفته شدگان محترم را به نکات زیر جلب می نماید.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از تاریخ یکشنبه ۱۵/۶/۹۴ لغایت سه شنبه ۱۷/۶/۹۴ از طریق سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد.
(عکس ۴×۳  با رزولوشن ۳۰۰dpi و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن ۱۵۰dpi و فرمت jpg).

توجه: حجم هریک از فایلهای بالا از KB  ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

1. ورود به سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir
  2. مشاهده لینک ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت دانشگاه شیراز و کلیک برروی لینک ثبت نام
  3. درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه وکد ملی و تایید آن
  4. دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی و تایید آن
  5. مشاهده سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز و درج شماره کاربری و رمز عبور و تایید آن
  6. مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
  7. تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی انجام می پذیرد. لذا عدم تکمیل فرم ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهایی و مشکلات آتی  می گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

ثبت نام حضوری:

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی زیر و با دردست داشتن اصل و کپی مدارک ذیل به آدرس: شیراز، میدان جام جم، خیابان جام جم، کوهسار مهدی، پشت مسجد جامع، دانشکده آموزشهای الکترونیکی شخصاً مراجعه فرمائید.

* زمان مراجعه حضوری:

سه شنبه ۲۴/۶/۹۴ لغایت چهارشنبه ۲۵/۶/۹۴ ساعت ۱۲-۸ صبح و بعداز ظهرساعت ۱۷-۱۴

* مدارک لازم:

-اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تائید وزارت علوم یا وزارت بهداشت و یا شورای انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی (لیسانس) قید شده و یک برگ کپی آن .  (جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسی تائیدیه وزارت علوم ضروری است)

–  فرم شماره ۱۴ (فرم معدل) جهت دانشجویان سال آخر (مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور)

–  اصل شناسنامه و کارت ملی و دوسری فتوکپی از تمام صفحات آن

– ۶ قطعه عکس  ۴×۳  جدید جهت خواهران و۱۲ قطعه جهت برادران

–  مدرک نظام وظیفه عمومی جهت  برادران  و کپی آن

–  حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

– فرم شماره ۱۳ جهت فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی

–  فیش واریز ملبغ ۶۰۰/۰۰۰ ریال (ششصد هزار ریال) بابت وجه ثبت نام قابل پرداخت به صورت اینترنتی از طریق رمز دوم کارت های عابر بانک، بانکهای عضو شتاب (جهت کسب اطلاعات بیشتر به راهنمای پرداخت اینترنتی مراجعه شود).

تاکید می شود وجه ثبت نام حتماً بایستی از طریق اینترنت به حساب مربوطه واریز شده و به هیچ عنوان در ثبت نام حضوری قابل پرداخت نیست.

– واریز مبلغ ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال (پانزده میلیون ریال) بابت شهریه علی الحساب که به صورت اینترنتی انجام پذیرد. متذکر
می شود جهت پرداخت اینترنتی شهریه خود می بایست از یکی از کارت بانکهای عضو شتاب که دارای رمز اینترنتی و رمز دوم استفاد ه نماید.

–   قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه:

– کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و به پلیس + ۱۰ مراجعه نمایند و فرم ثبت نام اولیه را از پلیس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

–  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)

– یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام (دریافت از فرایند ثبت نام)

– یک نسخه کپی کارت ملی

– یک نسخه کپی شناسنامه

– یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

– یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

* تذکر: شروع کلاسها ی نیم سال از تاریخ ۴/۷/۹۴ می باشد.

* تذکر: آدرس پلیس + ۱۰ در ذیل این اطلاعیه درج گردیده است.

توجه :

1. جهت اطلاع از برنامه درسی ترم اول ۹۴ بلافاصله پس از ثبت نام حضوری به بخش دانشکده مراجعه نموده و برنامه درسی هفتگی خود را دریافت نمائید.
  2. پذیرفته شدگان علاوه بر مراجعه حضوری به بخش در دانشکده و انجام انتخاب واحد، می توانند با مراجعه به سایت دانشکده به آدرس www.vus.ir از زمان شروع کلاسها و برنامه امتحانی وسایر امور آموزشی مطلع شوند.

* آدرس محل ثبت نام حضوری: شیراز، میدان جام جم، خیابان جام جم، کوهسار مهدی، پشت مسجد جامع، دانشکده آموزشهای الکترونیکی شخصاً مراجعه فرمائید.

* شماره تلفن جهت رفع اشکالات ثبت نام اینترنتی ۳۶۱۳۳۹۰۰-۰۷۱ ( ساعت پاسخگویی تلفنی ۸ صبح تا ۱۲ ظهر می باشد)

*  متذکر می شود در صورت وجود هرگونه مشکل در ثبت نام اینترنتی، در زمان مراجعه حضوری نسبت به رفع مشکل اقدام خواهد شد.

اداره کل امور آموزشی دانشگاه شیراز

مشخصات دفاتر پلیس + ۱۰

نام شهر

نام دفتر