اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون سراسری سال ۱۳۹۴

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۵-۹۴، دانشگاه شیراز توجه پذیرفته شدگان محترم را به نکات زیر جلب می نماید.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از تاریخ یکشنبه ۱۵/۶/۹۴ لغایت سه شنبه ۱۷/۶/۹۴ از طریق سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد.
(عکس ۴×۳  با رزولوشن ۳۰۰dpi و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن ۱۵۰dpi و فرمت jpg).

توجه: حجم هریک از فایلهای بالا از KB  ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

1. ورود به سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir
  2. مشاهده لینک ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت دانشگاه شیراز و کلیک برروی لینک ثبت نام
  3. درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه وکد ملی و تایید آن
  4. دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی و تایید آن
  5. مشاهده سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز و درج شماره کاربری و رمز عبور و تایید آن
  6. مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
  7. تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی انجام می پذیرد. لذا عدم تکمیل فرم ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهایی و مشکلات آتی  می گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

ثبت نام حضوری:

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی زیر و با دردست داشتن اصل و کپی مدارک ذیل به آدرس: شیراز، میدان جام جم، خیابان جام جم، کوهسار مهدی، پشت مسجد جامع، دانشکده آموزشهای الکترونیکی شخصاً مراجعه فرمائید.

* زمان مراجعه حضوری:

سه شنبه ۲۴/۶/۹۴ لغایت چهارشنبه ۲۵/۶/۹۴ ساعت ۱۲-۸ صبح و بعداز ظهرساعت ۱۷-۱۴

* مدارک لازم:

-اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تائید وزارت علوم یا وزارت بهداشت و یا شورای انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی (لیسانس) قید شده و یک برگ کپی آن .  (جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسی تائیدیه وزارت علوم ضروری است)

–  فرم شماره ۱۴ (فرم معدل) جهت دانشجویان سال آخر (مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور)

–  اصل شناسنامه و کارت ملی و دوسری فتوکپی از تمام صفحات آن

– ۶ قطعه عکس  ۴×۳  جدید جهت خواهران و۱۲ قطعه جهت برادران

–  مدرک نظام وظیفه عمومی جهت  برادران  و کپی آن

–  حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

– فرم شماره ۱۳ جهت فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی

– فرم مخصوص میانگین تعداد واحدهای گذرانده شده دانشجویان سال آخر دوره های کارشناسی متقاضی شرکت در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال ۱۳۹۳ (مندرج در دفترچه ثبت نام