اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی نا پیوسته آزمون سراسری سال ۹۴

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشکده آموزشهای الکترونیکی نیمسال اول ۹۴
ضمن عرض تبریک و خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی ۹۴-۹۳، دانشگاه شیراز توجه پذیرفته شدگان محترم را به نکات زیر جلب می نماید.
دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.
۱- ثبت نام اینترنتی:
این نوع ثبت نام از روز پنج شنبه ۲/۷/۹۴ از طریق سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد (عکس ۴×۳ با رزولوشن ۳۰۰dpi و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن ۱۵۰dpi و فرمت jpg).
توجه: حجم هریک از فایلهای بالا از KB 300 نباید بیشتر باشد.
ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:
۱- ورود به سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir
۲- مشاهده لینک ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت دانشگاه شیراز و کلیک برروی لینک ثبت نام
۳- درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه و کدملی و تأیید آن
۴- دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی و تایید آن
۵- مشاهده سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز و درج شماره کاربری و رمز عبور و تایید آن
۶- مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
۷- تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.
تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی انجام می پذیرد. لذا عدم تکمیل فرم ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهایی و مشکلات آتی می گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود. ضمناً از مرورگر Internet Explorer استفاده نمائید.
۲- ثبت نام حضوری:
پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی زیر و با دردست داشتن اصل و کپی مدارک ذیل به آدرس: شیراز، میدان ارم، پردیس ارم جنب بانک ملت شخصاً مراجعه فرمائید.
* زمابندی مراجعه حضوری:
– شتبه مورخ ۴/۷/۹۴ لغایت یکشنبه مورخ ۵/۷/۹۴ ثبت نام از ساعت ۱۲-۸ صبح و از ساعت ۱۷-۱۴ عصر
آدرس:شیراز میدان ارم ،رو به روی مدیریت امورعمومی ،سالن شهید چمران
* مدارک لازم:
۱. اصل و کپی شناسنامه از تمام صفحات آن
۲.اصل و دو برگ کپی کارت ملی (پشت و روی آن)
۳. ۶ قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ تهیه شده در سال جاری
۴. مدرک نظام وظیفه عمومی جهت برادران و کپی آن . با توجه به یکی از کدهای مندرج در صفحه شماره ۴ و ۵ دفترچه راهنمای ثبت نام (دفترچه شماره یک)
توجه: متعهدین آموزش و پرورش لازم است موافقت نامه از سازمان آموزش و پرورش در خصوص بلامانع بودن نظام وظیفه ارائه نمایند.
۵. اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
۶. فرم موافقت نامه کتبی (فرم معلم) از اداره آموزش و پرورش محل خدمت شاغلان رسمی یا پیمانی وزرات آموزش و پرورش مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل.
۷ .اصل و کپی مدرک کاردانـی (فوق دیپلم) که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات فناوری یا وزرات بهداشت درمان یا شورای انقلاب فرهنگی باشد. برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرک کاردانی با محتوای فرم شماره ۹ ارائه نمایند. (فرم شماره ۹ پیوست این اطلاعیه می باشد)
۸. تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزرات علوم ،تحقیقات وفناوری برای آن دسته از دانشجویانی که از مزایای صندوق رفاه در دوره کاردانی استفاده نموده اند.
– قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه:
– کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و به پلیس + ۱۰ مراجعه نمایند و فرم ثبت نام اولیه را از پلیس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.
– دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)
– یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام (دریافت از فرایند ثبت نام)
– یک نسخه کپی کارت ملی
– یک نسخه کپی شناسنامه
– یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی
– یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی
* تذکر : آدرس پلیس + ۱۰ در ذیل این اطلاعیه درج گردیده است.
واریز مبلغ -/۶۰۰۰۰۰ ریال( ششصد هزار ریال) بابت وجه ثبت نام قابل پرداخت به صورت اینترنتی از طریق رمز دوم کارت های عابر بانک، بانک های عضو شتاب (درفرم پرداخت اینترنتی وجه ثبت نام در فرایند ثبت نام)
تأکید می شود وجه ثبت نام حتما” بایستی از طریق اینترنت به حساب مربوطه واریز شده و به هیچ عنوان در ثبت نام حضوری قابل پرداخت نیست .
– ویژه پذیرفته شدگان دانشکده آموزشهای الکترونیکی:
– واریز مبلغ – ۵/۰۰۰/۰۰۰/ ریال (پنج میلیون ریال) با بت شهریه علی الحساب که به صورت اینترنتی انجام پذیرد .
متذکر می شود دانشجو جهت پرداخت اینترنتی شهریه خود می بایست از یکی از کارت بانک های عضو شتاب که دارای رمز اینترنتی و رمز دوم می باشد استفاده نماید.
توجه:
۱ – جهت اطلاع از برنامه درسی ترم اول۹۴ شرکت در جلسه توجیهی که ساعت ۱۲ الی ۱۳ می باشد الزامی می باشد
دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت دانشکده به آدرس www.vus.ir از زمان شروع کلاسها و برنامه امتحانی و سایر امور آموزشی مطلع شوند.
* آدرس محل ثبت نام حضوری: شیزاز میدان ارم، رو به روی مدیریت امور عمومی سالن شهید چمران
تاریخ شروع کلاسها ۴/۷/۹۴ می باشد
* * شماره تلفن- ۳۶۱۳۳۹۶۰-۳۶۱۳۳۹۰۰-۰۷۱
متذکر می شود در صورت وجود هرگونه مشکل در ثبت نام اینترنتی، در زمان مراجعه حضوری نسبت به رفع مشکل اقدام خواهد شد.
مدیریت امور آموزشی دانشگاه شیراز
مشخصات دفاتر پلیس + ۱۰
ردیف نام شهر نام دفتر کد دفتر آدرس دفتر شماره تماس
۱ شیراز عدالت ۷۱۱۱۱۲ چهارراه عدالت به طرف دارالرحمه – ۵۰ متر بالاتر از داروخانه دکتر ممتحن سمت راست جنب پل عدالت ۸۲۶۴۲۰۱