ثبت نام وام شهریه ترم مهر سال تحصیلی ۹۵-۹۴ دانشجویان پذیرفته شده از طریق کنکور سراسری

باسمه تعالی

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه که از طریق کنکور سازمان سنجش پذیرفته شده اند

با توجه به فرایند طولانی ثبت وام شهریه دانشجویی، دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز در نظر دارد در این خصوص ثبت نام مقدماتی را انجام دهد تا در صورت تخصیص بودجه لازم و ابلاغ به دانشکده در اسرع وقت در این مورد اقدام نماید.

لذا دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی۹۵-۹۴ –که از طریق کنکور سراسری سازمان سنجش پذیرفته شده اند می توانند درخواست خود را از طریق سامانه درخواست وام شهریه در سیستم sess از روز شنبه ۴/۷/۹۴  لغایت دوشنبه ۲۰/۷/۹۴  ثبت ومدارک لازم را جهت ثبت نام بصورت حضوری و یا از طریق پست به امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده تحویل نمایند.

آدرس پستی: بلوار جمهوری- ساختمان مرکزی مدیریت دانشگاه شیراز – (دانشکده آموزشهای الکترونیکی واحد امور دانشجویی و فرهنگی)

خواهشمند است در این خصوص اطلاعات ذیل را به دقت مطالعه و در صورت تمایل در اسرع وقت اقدام فرمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام وام شهریه:

۱- اصل سند تعهد نامه محضری (مطابق با فرم شماره یک) و ۲– کپی حکم کارگزینی ضامن ۳- گواهی کسر از حقوق بنام صندوق رفاه وزارت علوم (در صورت بازنشسته بودن ضامن

فرم شماره ۱- نمونه فرم تعهد نامه محضری

(اصل سند تعهد نامه محضری باید بر اساس این فرم تنظیم گردد.)

– دانشجویانی که قبلاً وام شهریه دریافت نموده اند و اصل سند تعهد نامه محضری و حکم استخدامی ضامن را نیز تحویل داده اند، می بایست صرفاً درخواست خود را از طریق فرم آنلاین تا تاریخ ۲۰/۷/۹۴  به این امور ارسال نموده و احتیاجی به ارسال مجدد سند تعهد نامه محضری نیست.

با توجه به بودجه اعلامی صندوق رفاه وزارت علوم میزان مبلغ وام شهریه تعیین می گردد. همچنین لازم به ذکر است در صورت کمبود بودجه اعلامی از طرف صندوق رفاه اولویت اعطای وام با دانشجویان ارشد ورودی های قبلی دانشکده می باشد.

این ثبت نام درحال حاضر مربوط به دانشجویان ورودی به دانشکده از طریق کنکور سراسری می باشد در صورت تخصیص بودجه مجزا و اعلام مجدد صندوق رفاه وزارت علوم، اطلاعیه دانشجویان ورودی آزمون داخلی و آزمون ویژه شاغلین متعاقبا اعلام می گردد. خواهشمند است از اشغال شماره تلفن های دانشکده و ارسال هر گونه پیام در این خصوص جدا خودداری فرمایید.

راهنمای ثبت وام دانشجویی:

ابتدا به سامانه www.sess.shirazu.ac.ir وارد شوید.

۱-      ورود به قسمت امور دانشجویی

۲-      انتخاب کلید درخواست جدید

۳-      انتخاب وام و فشردن کلید تایید

۴-      تکمیل اطلاعات و یا ویرایش اطلاعات موجود، در فرم درخواست وام

۵-      در صورت نیاز با فشردن کلید ذخیره می توانید اطلاعات خود را ذخیره نمایید ودر مرحله ای بعد فرم را به دانشکده ارسال نمایید.

۶-      در صورتی که از صحت اطلاعات خود اطمینان دارید با فشردن کلید ارسال ، فرم را به مرحله ی بعد ارسال نمایید.

۷-      در زمان ورودبه سایت وثبت درخواست وام  فقط از مرورگر IE-Internet Explorer استفاده کنید .

پیگیری در خواست وام از طریق همین سامانه می باشد.

در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا از طریق سیستم پاسخگویی به مشکلات با واحد امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده در تماس باشید.

باتشکر

امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده