(فوری) اطلاعیه چهارم- آخرین تمدید و مهلت ثبت درخواست اینترنتی و تحویل مدارک وام شهریه

باسمه تعالی

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه که از طریق کنکور سازمان سنجش پذیرفته شده اند

بدینوسیله به اطلاع می رساند با توجه به درخواست های متعدد شما دانشجویان گرامی با پیگیری صورت گرفته از طریق اداره رفاه دانشگاه، مهلت ثبت درخواست اینترنتی وام شهریه دانشجویان مجازی تا روز پنجشنبه ۳۰/۷/۹۴ تمدید گردید.

ضمناً مدارک لازم اعم از سند تعهد نامه محضری و حکم کارگزینی یا بازنشستگی ضامن و نامه گواهی کسر از حقوق نیز می بایست تا پایان وقت اداری روز شنبه ۲/۸/۹۴  بصورت حضوری و یا از طریق پست به امور دانشجویی دانشکده تحویل گردد.

با توجه به اتمام مهلت ثبت درخواست ها در سیستم صندوق رفاه کل و بسته شدن دسترسی در آن سیستم بعد از این تاریخ، به هیچ عنوان این تاریخ قابل تمدید نیست و به همین دلیل به درخواست های بعد از موعد و خارج از سیستم ثبت نام نیز ترتیب اثر داده نخواهد شد.

تذکر: این ثبت نام درحال حاضر مربوط به دانشجویان ورودی به دانشکده از طریق کنکور سراسری می باشد. در صورت تخصیص بودجه مجزا و اعلام مجدد صندوق رفاه وزارت علوم، اطلاعیه دانشجویان ورودی آزمون داخلی و آزمون ویژه شاغلین متعاقبا اعلام می گردد.

خواهشمند است سوالات و مشکلات خود را در این خصوص از طریق بخش مکاتبات در سیستم sess به امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده ارسال فرمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به اطلاعیه های قبلی درج شده در این خصوص در سایت دانشکده قسمت امور دانشجویی  بخش وام شهریه مراجعه فرمایید.

باتشکر

امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده