(فوری) اطلاعیه پنجم- وام شهریه دانشجویان اعم از ورودی آزمون ویژه شاغلین و ورودی کنکور سراسری

باسمه تعالی

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه که از طریق کنکور سازمان سنجش و آزمون ویژه شاغلین پذیرفته شده اند

بدینوسیله به اطلاع می رساند با توجه به ثبت نام نکردن و عدم تحویل مدارک ضامن جمعی از دانشجویان گرامی و تقاضای تمدید مهلت ثبت نام و پیگیری صورت گرفته از طریق اداره رفاه دانشگاه، مهلت ثبت نام وام شهریه دانشجویان مجازی تا روز دوشنبه ۹۴/۸/۱۸ تمدید گردید.

این دسته از دانشجویان می توانند درخواست های خود را تا تاریخ مذکور از طریق قسمت مکاتبات در سیستم Sess به امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده ارسال نمایند.

ضمناً مدارک لازم اعم از سند تعهد نامه محضری و حکم کارگزینی یا بازنشستگی ضامن و نامه گواهی کسر از حقوق نیز می بایست تا پایان وقت اداری روز مذکور بصورت حضوری و یا از طریق پست به امور دانشجویی دانشکده تحویل شده باشد.

تذکر۱: دانشجویان ورودی آزمون ویژه شاغلین و آزمون داخلی سال های گذشته دانشکده نیز می توانند نسبت به ارسال درخواست در قسمت مکاتبات سیستم Sess و تکمیل مدارک لازم تا تاریخ ذکر شده اقدام فرموده تا در صورت تخصیص بودجه لازم بلافاصله نسبت به ثبت وام ایشان اقدام گردد.

تذکر۲: وام شهریه به دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته صرفاً تا هشتمین ترم و مقطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته تا چهارمین ترم تحصیلی تعلق می گیرد.

تذکر ۳: این تاریخ قابل تمدید نخواهد بود.

خواهشمند است سوالات و مشکلات خود را در این خصوص از طریق بخش مکاتبات در سیستم sess به امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده ارسال فرمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به اطلاعیه های قبلی درج شده در این خصوص در سایت دانشکده قسمت امور دانشجویی  بخش وام شهریه مراجعه فرمایید.

باتشکر

امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده