ثبت نام دوره های آزاد زبان دانشکده آموزشهای الکترونیکی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می رساند دانشکده آموزشهای الکترونیکی جهت دوره های زبان ترم زمستان دانشجو می پذیرد. جهت اطلاع بیشتر به سایت azad.vus.ir مراجعه فرمایید.

مهلت آزمون تعیین سطح دوره های زبان ترم زمستان ۹۴ از تاریخ ۱۷/۰۹/۹۴ لغایت ۸/۱۰/۹۴ می باشد .
ثبت نام برای عموم افراد آزاد است .
متقاضیان شرکت در این آزمون می توانند در هر ساعتی از شبانه روز به صورت آنلاین در آزمون تعیین سطح شرکت نمایند. تعداد دفعات مجاز برای هر فرد جهت شرکت در آزمون فقط یک بار می باشد. هزینه شرکت در آزمون ۵۰۰۰۰ ریال می باشد .
متقاضیان محترم پس از پرداخت هزینه و شرکت در آزمون با توجه به نمره اکتسابی در یکی از ۵ سطوح اول از ۱۲ دوره زبان پذیرفته خواهند شد .
متقاضیانی که مایل به ثبت نام در سطح ۱ زبان انگلیسی می باشند می توانند در این سطح بدون شرکت در آزمون تعیین سطح ثبت نام نمایند .

لازم به ذکر است زمانبندی ترم زمستان ۹۴ به صورت زیر می باشد:

ثبت نام نهایی از تاریخ  ۱۰دی ماه لغایت ۱۵ دی

شروع کلاسها ۱۹ دی ماه

امتحان پایان ترم از تاریخ اول اسفند ماه به مدت ۱ هفته می باشد.

جهت ثبت نام و شرکت در آزمون تعیین سطح بر روی این قسمت کلیک نمایید