خجسته میلاد یازدهمین کوکب درخشان آسمان امامت و ولایت ٬ حضرت امام حسن عسکری علیه السلام بر تمامی شیعیان و محبان به ویژه دانشجویان و دانشگاهیان محترم مبارک باد.

ده مژده که نخل دل ما برگ و برى داد  ***    زیرا شجر باغ رسالت ثمرى داد
     اى ساقى گل چهره بده باده که امشب  ***   بر ما صدف بحر ولایت گهرى داد
    از نسل نبى و على و فاطمه خالق    ***     بر خلق جهان بار دگر راهبرى داد

2bc22417-7078-414c-82ba-b66871104c5b

عرش به برکت میلاد جهان افروز امام حسن عسکری (ع) بزم شادی گستراند. تولد او موعودی را بشارت‌دهنده است که ظهورش، سپیده دمی است به سوی روشنایی و مرهمی بر تمامی رنج‌ها و مقصد تمام رفتن‌ها و رسیدن‌ها.مدینه روز جمعه هشتم ماه ربیع الثانی حال و هوای دیگری داشت، همه منتظر درخشیدن نوری بودند تا گلهای زندگی را در فضای آن سامان، شادابی بخشند.آسمان دیده بر زمین گشوده بود و مدینه، شب انتظارش را به دست صبح امید می‌سپرد که ناگاه در صبحدمی حیات بخش، آفرینش، تولدی دوباره کرد ویازدهمین روشنگرش را به هستی بخشید.نوری برخاست تا امید بخش مظلومان و مستضعفان گیتی شود، میلادی که بر عظمت روز جمعه افزود و بر این عید طراوتی خاص بخشید، او دومین امامی بود که نام حسن (ع) را به خود می‌گرفت و هم نام سبط اکبر رسول خدا (ص) یعنی حسن ابن فاطمه (ع) شد. باید ولادت با سعادت آن حضرت را نه به عنوان حادثه بلکه نقطه عطفی در تاریخ تشیع دانست و اذعان داشت که این میلاد درآینده‌ای نه چندان دور تاریخ بشریت را دگرگون می‌کند، چرا که او می‌باید فرزندی به دست غیب بسپارد تا روزی دادگستر جهان هستی شود.در آن ایام که امام هادی (ع) را از مدینه به سامرا بردند تا تحت نظر حکمت عباسیان قرار گیرد، امام حسن عسکری (ع) را نیز به دستور متوکل عباسی به‌سامرا انتقال دادند و بخش عمده عمر امام (ع) در پایتخت عباسیان در سکوت مرگبار حکومت آنان ذشت.ابومحمد حسن ابن علی ، امام یازدهم، پدر بزرگوارش امام هادی(ع) و مادرش بانویی صالحه به نام سوسن یا حدیثه یا سلیل بود. تولد آن حضرت با اختلاف روایات در ماه ربیع الاول یا ربیع‌الاخر سال ‪۲۳۱‬ یا ‪ ۲۳۲‬قمری و بنا به اکثر روایات، درمدینه اتفاق افتاده است.اسم شریف آن حضرت، “حسن” وکنیه‌اش ابومحمد والقابش به صامت، رفیق ، زکی ، هادی و عسکری معروف بودند.

امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده