اطلاعیه فوری وام نقدی بنیاد علوی

بسمه تعالی

بنا بر اعلام اداره رفاه دانشگاه به منظور حمایت مالی از دانشجویان روزانه و نوبت دوم مستعد کم بضاعت دانشگاه استفاده از تسهیلات وام بنیاد علوی  از طریق صندوق رفاه کل اعلام می گردد.

۱-     وام مذکور به دانشجویان دوره روزانه و نوبت دوم تعلق می گیرد.

۲-     ارائه نامه کسر از حقوق کارکنان رسمی ، پیمانی و قراردادی دستگاههای دولتی به عنوان تضمین وام (عنوان نامه به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم  در صورت قید مبلغ در متن نامه جهت مقاطع دکتری و کارشناسی۶۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال، کارشناسی ارشد۳۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال، دکترای حرفه ای ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ریال

۳-     با توجه به اینکه واریز وام مذکور از طریق بانک تجارت امکان پذیر است لذا متقاضیان در صورت نداشتن شماره حساب باید در بانک مذکور افتتاح حساب نمایند. ( درج دقیق شماره حساب، نام و کد شعبه و نام صاحب حساب در فرم درخواست الزامی می باشد.)

۴-     دارا بودن اولویت نیاز مالی

۵-     بالا بودن ضریب محرومیت محل سکونت

۶-     دانشجو در هیچ یک از سازمانها، ادارات، نهادها و ارگانهای دولتی و غیردولتی شاغل به خدمت نباشد.

۷-     کپی صفحه اول و دوم شناسنامه جهت دانشجویان متاهل الزامی می باشد.

مبلغ وام و مدت زمان آن

دانشجویان مجرد در هر ترم :۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال

دانشجویان متاهل در هر ترم : ۸/۰۰۰/۰۰۰ ریال

مدت وام: کارشناسی ۸ نیمسال ، کارشناسی ارشد ۴ نیمسال و دوره دکترا ۸ نیمسال

باز پرداخت وام

۱- باز پرداخت وام ۲۰ ماهه و بعد از فراغت از تحصیل به صورت اقساط و یا یکجا می باشد.

متقاضیان میبایست حداکثر تا تاریخ ۹۴/۱۲/۱ جهت نیمسال اول و تا ۹۴/۱۲/۱۰جهت نیمسال دوم نسبت به تکمیل فرم وام بنیاد علوی اقدام و مدارک لازم را بصورت حضوری و یا از طریق پست به امور دانشجویی دانشکده تحویل نمایند.

در خاتمه یادآوری می شود که واریز وام بعد از تایید توسط بنیاد علوی صورت می پذیرد. لذا ارائه مدارک وام صرفاً به منزله دریافت وام نمی باشد. و این وام تا زمان تامین اعتبار از طرف بنیاد علوی پرداخت می گردد.

آدرس پستی: بلوار جمهوری- ساختمان مرکزی مدیریت دانشگاه شیراز – (دانشکده آموزشهای الکترونیکی واحد امور دانشجویی و فرهنگی)

امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده