(جدید) قابل توجه دانش آموختگان دانشکده جهت شرکت در مراسم جشن فارغ التحصیلی

بسمه تعالی

به اطلاع فارغ التحصیلان سال تحصیلی ۹۵-۹۴ می رساند که در سامانه ثبت نام مراسم جشن فارغ التحصیلی ثبت نام نموده اند می رساند این مراسم خاطره انگیز در تاریخ سه شنبه ۹۵/۲/۲۸  از ساعت ۱۶ الی ۱۹ در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزارمی گردد. دانش آموختگان گرامی می توانند جهت دریافت کارت دعوت خود و همراهان گرامی از امروز یکشنبه ۹۵/۲/۲۶ در ساعات اداری به امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده جناب آقای مهندس رستمی مراجعه نمایند.

توضیحات:

1. آن دسته از عزیزانی که تا روز قبل از مراسم مذکور موفق به دریافت کارت دعوت نشوند می توانند دو ساعت قبل ازشروع مراسم به میز توزیع کارت دعوت دانشکده در محل برگزاری مراسم مراجعه نمایند.
  2. رعایت شئونات اسلامی الزامی است. با توجه به اینکه حفظ نظم مراسم بر عهده انتظامات دانشگاه می باشد لذا موکداً از ورود کسانی که شئونات اسلامی را رعایت ننمایند به سالن محل برگزاری مراسم جلوگیری خواهند نمود.
  3. هزینه لباس دانش آموختگی ۵۰/۰۰۰ ریال ( پنج هزار تومان) می باشد که در محل توزیع لباس از فارغ التحصیلان گرامی دریافت می گردد.
  4. پوشیدن لباس فارغ التحصیلی توسط دانش آموختگان الزامی است.
  5. لازم است دانش آموختگان جهت دریافت لباس فرم ، دوساعت قبل ازشروع مراسم درمجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه حضور یابند ودرپایان مراسم بلافاصله لباس راتحویل نمایند . همچنین تاکید میگردد که تاخیر درتحویل لباسها ضمن معرفی به کمیته انضباطی دانشگاه ، جریمه نقدی ( به ازاء هرساعت ۵۰۰۰۰۰ریال ) دارد.
  6. به همراه داشتن و ارائه کارت شناسایی عکس دار معتبرمانند ( کارت دانشجویی یا کارت ملی یا شناسنامه) الزامی است .
  7. عکاس جهت گرفتن عکس انفرادی وجمعی ( درسالن ) حضور خواهد داشت .
  8. رنگ لباسهای فارغ التحصیلی بر اساس مقاطع تحصیلی تعیین می گردد.

فارغ التحصیل کارشناسی: رنگ آبی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد: رنگ کرمی

ارائه کارت دعوت دانش آموختگی و کارت دعوت همراه الزامی می باشد، در غیر اینصورت حضور افراد در مراسم امکان پذیر نمی باشد.

روابط عمومی دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه  شیراز

۱۳۹۵/۲/۲۶