راه اندازی کانال اطلاع رسانی اختصاصی تلگرام دانشکده

باسمه تعالی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند با عنایت به گستردگی امکان فعالیت فضای مجازی در گروههای اجتماعی و نزدیک بودن ماهیت این فضا با نوع فعالیت ها و تحصیل شما دانشجویان گرامی و مزایای آن از جمله سهولت دسترسی عمومی، کم هزینه بودن استفاده از این فضا، اطلاع رسانی سریع پیام های دانشکده از این طریق، کانال تلگرامی رسمی دانشکده آموزشهای الکترونیکی با لینک https://telegram.me/vushirazu  ایجاد گردید.

تبلیغ دیواری کانال تلگرام آ3

لازم به ذکر است این کانال، تنها کانال رسمی و اختصاصی دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز بوده که پیام ها و اطلاعیه های دانشکده در حوزه های مختلف آموزشی، فرهنگی، دانشجویی و روابط عمومی دانشکده در این کانال درج خواهد شد. لطفاً پیشنهادات، نظرات و انتقادات خود را در این خصوص با روابط عمومی دانشکده و یا با مدیر کانال دانشکده به آدرس لینک @publicrelationvus در میان بگذارید.

امور دانشجویی و فرهنگی و روابط عمومی دانشکده