اطلاعیه فارغ التحصیلی ویژه دانشجویانی که بعد از تاریخ ۱/۱/۹۲ دفاع کرده اند

اطلاعیه فارغ التحصیلی ویژه دانشجویانی که بعد از تاریخ ۱/۱/۹۲ دفاع کرده اند:

به اطلاع دانشجویان محترم که از تاریخ ۱/۱/۹۲ به بعد دفاع کرده اند می رساند که مراحل بعد از دفاع به شرح زیر می باشد و دانشجو می بایست امور مربوط به فارغ التحصیلی را دقیقا مطابق زیر پیگیری نماید.

۱-     فعال کردن فرم تسویه حساب الکترونیکی برای اطلاع از چگونگی فعال سازی فرم مذکور کلیک نمایید(شناسه واریز  ۲۴۰۰۴۸۰۶۱۴۰)

۲-   الف) ارائه لوح فشرده شامل: فایل word , pdf پایان نامه، فایل word , pdf مقاله، power point ارائه شده در جلسه دفاع و چکیده فارسی و انگلیسی به صورت word و pdf که هر کدام از فایلهای مذکور باید در یک folder جدا قرار بگیرد.
تذکر۱: می بایست از ابتدا تا انتهای پایان نامه در یک فایل پیوسته word , pdf ارائه گردد و تاییدیه علمی اساتید، (فارسی و لاتین) امضا شده در جای تعیین شده در همان فایل word , pdf اسکن گردد.
همچنین تاییدیه علمی اساتید می بایست قبلا توسط دانشجو با توجه به فرمتی که در سایت دانشگاه شیراز- معاون آموزشی – مدیریت تحصیلات تکمیلی- پایان نامه ها (http://shirazu.ac.ir/fa/node/983) آمده است در ۴ نسخه فارسی و ۴ نسخه انگلیسی تهیه شده و به امضای (اصل) اساتید رسیده باشد. (۴ نسخه امضای اساتید جهت دانشجویانی است که ۱ استاد راهنما دارند.)
ضمنا از تاریخ ۱/۶/۸۹ جهت دانشجویانی که یک استاد راهنما دارند تهیه ۴ نسخه از پایان نامه و ۲ حلقه لوح فشرده و دانشجویانی که ۲ استاد راهنما دارند تهیه ۵ نسخه از پایان نامه و ۲ حلقه لوح فشرده و ارسال آن به تحصیلات تکمیلی دانشگاه لازم است.
لازم به ذکر است که ۲ حلقه لوح فشرده جهت ارائه به تحصیلات تکمیلی دانشگاه می باشد و دانشجو می بایست علاوه بر آن یک حلقه لوح فشرده به دانشکده تحویل نماید.

ب) تهیه فرم تاییدیه علمی اساتید (برای اطلاع از چگونگی تهیه فرم مذکور اینجا را کلیک نمایید.)

۳-     ورود نمره در سیستم توسط نماینده تحصیلات تکمیلی بعد از دفاع و ارسال به مرحله بعد

۴-     تایید نمره توسط استاد راهنما در سیستم و ارسال به مرحله بعد

۵-     تایید گزارش نهایی توسط کارشناس تحصیلات تکمیلی در دانشگاه

۶-     بازگشت سیستم به دانشجو که در این مرحله دانشجو می بایست امور زیر را انجام دهد:

الف) آپلود آخرین نسخه نهایی پایان نامه در سیستمsess

ب) ثبت پایان نامه در سایت Iran doc و دریافت کد رهگیری (برای اطلاع از چگونگی ثبت پایان نامه در سایت iran docکلیک نمایید.)

ج) ثبت کد رهگیری در سیستم sess

د) پرداخت مبلغ ۱۰۰۰۰۰ریال جهت فارغ التحصیلی به صورت الکترونیکی (جهت اطلاع از نحوه پرداخت کلیک کنید)

ه) ارسال به مرحله بررسی نسخه نهایی رساله توسط استاد راهنما

۷-   بررسی نسخه نهایی پایان نامه توسط استاد راهنما و ارجاع به مرحله بعد

۸- بررسی نسخه نهایی پایان نامه توسط کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده و ارجاع به مرحله بعد

۹-     بررسی فارغ التحصیلی دانشجو توسط کارشناس بخش در دانشکده و ارجاع به مرحله بعد

۱۰-     بررسی و تایید فارغ التحصیلی دانشجو توسط رئیس بخش و ارجاع به مرحله بعد

۱۱-بررسی و تایید نسخه نهایی رساله قبل از صحافی ، دریافت کارت دانشجویی و بررسی نسخ تاییدیه علمی اساتید در دانشکده (در این مرحله دانشجو می بایست مدارک بالا را به تحصیلات تکمیلی دانشکده تحویل دهد تا سیستم به مرحله بعد ارسال شود.

۱۲-بررسی نسخه نهایی پایان نامه توسط معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده قبل از صحافی.نکاتی راجع به صحافی پایان نامه

۱۳-بررسی نسخه نهایی پایان نامه توسط کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشگاه و بررسی فارغ التحصیلی دانشجو قبل از صحافی

۱۴-دریافت ۲نسخه پایان نامه صحافی شده توسط دانشکده و ارجاع به مرحله بعد (دانشجویان محترم که ۲ استاد راهنما دارند باید به جای ۲ نسخه ۳ نسخه پایان نامه به دانشکده تحویل دهند.)

۱۵-بررسی فارغ التحصیلی دانشجو، دریافت ۲ نسخه صحافی شده پایان نامه و لوح فشرده و تایید اطلاعات پایان نامه در سایت iran doc توسط کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشگاه وارجاع به مرحله بعد

تذکر: لوح فشرده جهت ارائه به تحصیلات تکمیلی دانشگاه می بایست دارای فایل pdf پایان نامه باشد.

۱۶- بررسی و تایید فارغ التحصیلی توسط مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و ارجاع به امور آموزشی دانشگاه

نکته :دانشجویان محترم پس از طی مراحل بالا جهت دریافت مدرک می توانند به آدرس زیر مراجعه کنند.

***************************

دانشجویان محترم لطفا به نکاتی که در زیر آمده دقت نمایید:

دانشجو می بایست کارت دانشجویی خود را بعد از فعال کردن فرم تسویه حساب الکترونیکی به کارشناس آموزش مربوطه در دانشکده تحویل تا کارشناس تیک تایید کارت را زده و سیستم را به مرحله بعد ارسال نماید.

دانشجویانی که کارتشان مفقود شده می بایست به واحد صدور کارت در ساختمان امور دانشجویی مراجعه نمایند.

****************************

عناوین فارسی و لاتین رشته / دانشکده

پیرو مذاکرات به عمل آمده درشورای علمی گروه مهندسی فناوری اطلاعات در خصوص عنوان لاتین و فارسی رشته و دانشکده و درج آن در پایان نامه موارد زیر را به اطلاع میرساند:

عنوان لاتین و فارسی رشته:

INFORMATION TECHNOLOGY ENGINEERING (E- COMMERCE)

مهندسی فناوری اطلاعات(تجارت الکترونیک(

INFORMATION TECHNOLOGY ENGINEERING (MANAGEMENT OF INFORMATION SYSTEMS)

مهندسی فناوری اطلاعات(مدیریت سیستمهای اطلاعاتی(

INFORMATION TECHNOLOGY ENGINEERING (SOFTWARE DESIGN AND DEVELOPMENT)

مهندسی فناوری اطلاعات(طراحی و تولید نرم افزار(

CONTROL ENGINEERING

مهندسی برق- کنترل

CRIMINAL LAW & CRIMINOLOGY

حقوق جزا و جرم شناسی

INSTRUMENTATION AND AUTOMATION ENGINEERING IN OIL INDUSTRIES

مهندسی ابزار دقیق و اتوماسیون صنایع نفت

عنوان لاتین و فارسی دانشکده:

SCHOOL OF E-LEARNING

دانشکده آموزشهای الکترونیکی

مهلت انجام امور فارغ التحصیلی دانشجویان ۹۰ روز می باشد و  عواقب عدم انجام به موقع امور فوق به عهده دانشجو خواهد بود.

با آرزوی موفقیت روزافزون

مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی