اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون سراسری سال تحصیلی ۹۶-۹۵ دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۵-۹۶، دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز توجه پذیرفته شدگان محترم را به نکات زیر جلب می نماید.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه شیراز به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام
هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

1. ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از تاریخ چهارشنبه ۱۷/۶/۹۵ لغایت یکشنبه ۲۱/۶/۹۵ از طریق سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد.
( عکس
۴×۳ با رزولوشن ۳۰۰dpi و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشن ۱۵۰dpi و فرمت jpg ).

توجه: حجم هریک از فایلهای بالا از KB ۳۰۰ نباید بیشتر باشد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

1. ورود به سایت دانشگاه شیراز به آدرس www.shirazu.ac.ir
  2. مشاهده لینک ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت دانشگاه شیراز و کلیک برروی لینک ثبت نام
  3. درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه وکد ملی و تایید آن
  4. دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی و تایید آن
  5. مشاهده سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه شیراز و درج شماره کاربری و رمز عبور و تایید آن
  6. مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
  7. تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها اجباری بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی انجام می پذیرد. لذا عدم تکمیل فرم ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهایی و مشکلات آتی می گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

1. ثبت نام حضوری:

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی که از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی دریافت می نمایید، با دردست داشتن اصل و کپی مدارک لازم به دانشکده مربوطه شخصا” مراجعه نمایید. شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۵ منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما” حضور داشته باشید.

ثبت نام حضوری ساعت ۱۲-۸ صبح و ۱۵-۱۳ بعداز ظهر خواهد بود.

توجه: عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ تعیین شده برای ثبت نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد. ضمناً حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

* مدارک لازم:

-اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تائید وزارت علوم یا وزارت بهداشت و یا شورای انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی (لیسانس) قید شده و یک برگ کپی آن. (جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسی تائیدیه وزارت علوم ضروری است)

– فرم شماره ۱۴ ( فرم معدل) جهت دانشجویان سال آخر (مندرج در سایت سازمان سنجش آموزش کشور)

– اصل شناسنامه و کارت ملی و دوسری فتوکپی از تمام صفحات آن

۶ قطعه عکس ۴×۳ جدید جهت خواهران و۱۲ قطعه جهت برادران

– مدرک نظام وظیفه عمومی جهت برادران و کپی آن

ویژه شاغلین:ارائه حد اقل ۳ سال سابقه کار بعد از اتمام تحصیل در مقطع کارشناسی و یا حد اقل ۵ سال فعالیت مورد تایید مراجع ذیربط قانونی

– فرم شماره ۱۳ جهت فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی

– معرفی نامه رسمی از سازمان آموزش و پرورش محل خدمت جهت استفاده کنندگان امتیاز دبیری

۸- واریز مبلغ ۸۰۰۰۰۰ ریال( هشتصد هزار ریال) بابت وجه ثبت نام قابل پرداخت به صورت اینترنتی از طریق رمز دوم کارت های عابر بانک، بانک های عضو شتاب (درفرم پرداخت اینترنتی وجه ثبت نام در فرایند ثبت نام)

تأکید می شود وجه ثبت نام حتما” بایستی از طریق اینترنت به حساب مربوطه واریز شده و به هیچ عنوان در ثبت نام حضوری قابل پرداخت نیست.

توجه: پذیرفته شدگان دانشکده آموزشهای الکترونیکی لازم است علاوه بر مبلغ فوق، مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال(ده میلیون ریال) نیز بابت شهریه علی الحساب به صورت اینترنتی واریز نمایند. متذکر می شود دانشجو جهت پرداخت اینترنتی شهریه خود می بایست از یکی از کارت بانک های عضو شتاب که دارای رمز اینترنتی و رمز دوم می باشد استفاده نماید.

– قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه:

– کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهیه و به پلیس + ۱۰ مراجعه نمایند و فرم ثبت نام اولیه را از پلیس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

– دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)

– یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام (دریافت از فرایند ثبت نام)

– یک نسخه کپی کارت ملی

– یک نسخه کپی شناسنامه

– یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

– یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

* تذکر: آدرس پلیس + ۱۰ در ذیل این اطلاعیه درج گردیده است.

توجه :

1. کلاس ها از روز ۲۷/۶/۹۵ شروع خواهد شد.
  2. جهت اطلاع از برنامه درسی ترم اول ۹۵ بلافاصله پس از ثبت نام اینترنتی اطلاعیه مربوط به برنامه هفتگی در اتوماسیون آموزشی را مطالعه و طبق زمانهای تعیین شده جهت ورود به کلاس انتخاب شده برنامه ریزی نمائید.(انتخاب واحد توسط کارشناس رشته به صورت غیر حضوری  حد اکثر تا ۲۶/۶/۹۵ انجام خواهد گرفت و شما می توانید در چک لیست ثبت نام  نیمسال اول ۹۵ انتخاب واحد خودر املاحظه فرمایید)

۳. قابل توجه دانشجویان ارشد فناوری اطلاعات

دانشجویان محترم لازم است بعد از اتمام ثبت نام در دانشگاه شیراز برای انتخاب واحد، جهت عدم اخذ دروس جبرانی حتماً تعهدنامه ی موجود در سیستم  اتوماسیون آموزشی فرآیند ثبت نام را تکمیل   و ریز نمرات دروس مقطع های قبلی (کاردانی و کارشناسی) از طریق قسمت فرآیندها، اتوماسیون آموزشی ارسال فرمائید. درصورت عدم ارائه ی مدارکِ فوق مجبور به اخذ روس جبرانی خواهید بود!

.

مشخصات دفاتر پلیس + ۱۰

نام شهر

نام دفتر