آگهی برگزاری آزمون معافی زبان انگلیسی ویژه ( کارشناسی ارشد ) ورودیهای ۹۳ و ماقبل

تاریخ برگزاری آزمون: روز پنج شنبه ۹۵/۷/۱ ساعت ۹ صبح .

تاریخ ثبت نام آزمون در سس : شنبه ۹۵/۶/۲۰ تا ساعت ۱۲ نیمه شب شنبه ۹۵/۶/۲۷ .

تاریخ پرینت کارت ورود به جلسه آزمون: دوشنبه ۹۵/۶/۲۹ .

محل آزمون : شیراز کوی ارم ( خوابگاه ارم ) – ساختمان شماره ۴ دانشکده الهیات و معارف اسلامی .

منابع آزمون : این آزمون منبع خاصی ندارد. شامل ۱۰۰ سوال و نمره منفی ندارد .

نوع آزمون : سوالات آزمون در سطح تافل در حد متوسط است و شامل سه  بخش لغات ، گرامر و درک مطلب می باشد .

منابع زیر «صرفا» جهت آماده سازی این آزمون معرفی می گردد و به هیچ وجه به این معنی نیست که از این منابع سؤال داده می شود:

BARRON’S TOEFL

NTC’s Preparation for the TOEFL

LONGMAN Preparation for the TOEFL

CAMBRIDGE Preparation for the TOEFL TEST

تافل رهنما، انتشارات رهنما، گردآورنده: ابراهیم نظری تیموری

تاریخ اعلام نتایج : دوشنبه۹۵/۷/۵ درسس.

مراحل ثبت نام در سیستم آموزشی:  ۱- ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی دانشجویی   ۲- کلیک نمودن لینک آزمون معافی (نیمسال اول ۹۵) با شماره درس ۱۲۰۶۴۲۰۰۲

۳- کلیک نمودن دکمه ثبت نام    ۴- پرداخت اینترنتی مبلغ /۴۰۰۰۰۰ ریال (چهل هزار تومان) مبلغ پرداختی پس از واریز شدن در سیستم بانکی به هیچ­وجه عودت داده نخواهد شد.

توجه : ۱- پس از انجام ثبت نام و پرداخت مبلغ اعلام شده از طریق اینترنت، از کارت ورود به جلسه در تاریخ ۲۹/۶/۹۵ پرینت بگیرید. ۲- عکس و شماره صندلی شما در کارت ورود به جلسه درج شده است. ۳- همراه داشتن کارت ورود به جلسه در روز آزمون الزامی می باشد. ۴- به دلیل عدم دسترسی بخش زبان­های خارجی و زبان­شناسی به سیستم آموزشی جهت حل مشکلات سیستمی آزمون، خواهشمند است در صورت بروز هر گونه مشکل آموزشی جهت ثبت نام اینترنتی و یا صدور و پرینت کارت ورود به جلسه آزمون، دانشجویان به آموزش بخش مربوطه خود مراجعه نموده و از مراجعه به بخش زبان جداً خودداری نمایید. بخش مربوطه می‌تواند برای رفع مشکل آزمون فوق با مرکز کامپیوتر دانشگاه واقع در دانشکده مهندسی تماس برقرار کند. ضمناً بعداز تاریخ ثبت نام  (۲۷/۶/۹۵) لیست آزمون بسته خواهد شد و به هیچ وجه ثبت نام انجام نمی شود.

• شرکت در این آزمون و ثبت نام اینترنتی در سیستم آموزشی شامل دانشجویان واحد پردیس خودگردان با شماره درس ۲۶۱۰۴۲۰۰۱ و دانشجویان دانشکده آموزش­های الکترونیکی (مجازی) با شماره درس ۲۷۰۴۴۰۰۰۳ خواهد شد.