تائید فرایند ثبت نام ورودیهای جدید توسط کارشناسان آموزش

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی جدید می رساند  تایید فرایند ثبت نام توسط کارشناسان آموزش در زمان مراجعه حضوری انجام خواهد شد بنابراین به این منظور با دانشکده تماس نفرمائید.

۱-بعد از تائید و ارسال فرایند جهت تائید توسط کارشناس زمان مراجعه حضوری را در صفحه اول به صورت قرمز رنگ و با جمله ی «تاریخ مراجعه: ———– ثبت نام دانشجویان جدیدالورود اول ۹۵» قابل مشاهده است.

۲-سابقه کار دانشجویان جدیدالورود پذیرفته شده ویژه شاغلین در مراجعه حضوری بررسی خواهد شد.

توجه :

1. کلاس ها از روز ۲۷/۶/۹۵ شروع خواهد شد.
  2. جهت اطلاع از برنامه درسی ترم اول ۹۵ بلافاصله پس از ثبت نام اینترنتی اطلاعیه مربوط به برنامه هفتگی در اتوماسیون آموزشی را مطالعه و طبق زمانهای تعیین شده جهت ورود به کلاس انتخاب شده برنامه ریزی نمائید.(انتخاب واحد توسط کارشناس رشته به صورت غیر حضوری  حد اکثر تا ۲۶/۶/۹۵ انجام خواهد گرفت و شما می توانید در چک لیست ثبت نام  نیمسال اول ۹۵ انتخاب واحد خودر املاحظه فرمایید)

۳. قابل توجه دانشجویان ارشد فناوری اطلاعات

دانشجویان محترم لازم است بعد از اتمام ثبت نام در دانشگاه شیراز برای انتخاب واحد، جهت عدم اخذ دروس جبرانی حتماً تعهدنامه ی موجود در سیستم  اتوماسیون آموزشی فرآیند ثبت نام را تکمیل   و ریز نمرات دروس مقطع های قبلی (کاردانی و کارشناسی) از طریق قسمت فرآیندها، اتوماسیون آموزشی ارسال فرمائید. درصورت عدم ارائه ی مدارکِ فوق مجبور به اخذ روس جبرانی خواهید بود!