کلاس توجیهی ورودیهای جدید

قابل توجه دانشجویان گرامی

بدینوسیله به اطلاع عموم دانشجویان دانشکده –علی الخصوص دانشجویان جدیدالورود- می‌رساند جلسه حضوری و آنلاین آشنایی مقدماتی با نحوه کاربری سیستم آموزش آنلاین دانشگاه شیراز در تاریخ چهارشنبه ۲۴ شهریورماه ۱۳۹۵ از ساعت ۱۳ الی ۱۶ برگزار خواهد شد.

علاقه مندان می‌توانند راس ساعت در سالن ویدیوکنفرانس شماره ۱ دانشکده حضور به هم رسانند و اگر مایل به حضور آنلاین در جلسه یادشده هستند، پس از ورود به سامانه آموزش دانشگاه شیراز (SESS) بر روی لینک امور واحدهای مجازی، گفتگو با کارشناس بخش کلیک نموده و وارد جلسه شوند، همچنین لینک ضبط شده برای آن دسته از افرادی که امکان حضور در جلسه را ندارند در سایت و کانال تلگرام دانشکده به نحو مقتضی درج خواهد شد.

از کلیه دانشجویان محترم خواهشمند است به صفحه لینکهای مفید و موردنیاز مراجعه و پس از مطالعه دقیق فایل راهنما، نرم افزارهای لازم را بر روی سیستم خود نصب نمایند.

توصیه ما به همه دانشجویان به روز کردن نسخه FlashPlayer سیستم خود می‌باشد.

توضیحات کارشناس انفورماتیک در مورد کاربری سیستم

توضیحات کارشناس آموزش در مورد سیستم آموزشی برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد