ثبت نام وام شهریه دانشجویان ورودی جدید جهت نمیسال اول ۹۶-۹۵آغاز شد.

باسمه تعالی

نحوه ثبت نام وام شهریه در سامانه پورتال فاز ۲  صندوق رفاه دانشجویان جهت نیمسال اول ۹۶-۹۵:

your empty board

تذکر مهم: لطفاً نکات زیر را با دقت مطالعه نموده و فیلم آموزشی را به دقت مشاهده نمائید. با توجه به این که پس از ورود اطلاعات امکان هیچ گونه ویرایشی وجود ندارد، لذا لطفاً در مراحل ثبت نام و ورود اطلاعات نهایت دقت را داشته باشید ، هر گونه عواقب اشتباهات ورود داده صرفاً به عهده دانشجو می باشد و اداره رفاه دانشجویان دانشکده و امور دانشجویی دانشکده هیچ گونه مسئولیتی در این مورد ندارد.

زمان ثبت نام وام: ۹۵/۰۷/۰۹ لغایت ۹۵/۰۷/۱۸

با استفاده از مرورگر اینترنت اکسپلورر به صفحه  http://bp.swf.ir/login.aspx رفته و در قسمت ثبت نام دانشجویان در سایت روی دکمه ثبت نام کلیک نمایید. درصورت مشاهده پیام خطا از منوی tools گزینه compatibility view settings را کلیک نموده ودر قسمت add this website  ادرس سایت را add نمایید. در صفحه ای که باز می شود کد ملی خود را در کادر مربوطه جستجو کنید. پدیدار شدن اطلاعات شما حاکی از آنست که قبلاً در آن سایت ثبت نام شده اید و جهت ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه کد ملی خود – به همراه خط تیره بطور مثال: ۰-۴۵۶۷۸۹-۱۲۳ –  را هم در قسمت نام کاربری و  هم در قسمت کلمه عبور قرار داده و با وارد نمودن کد امنیتی سیستم وارد پورتال شوید. در صورت عدم نمایش کد ملی و مشخصات شما، در صفحه جدیدی که باز می شود اطلاعات خود را بصورت دقیق و کامل در کادرهای مربوطه وارد نمایید.

به این ترتیب که در کادر مربع کلیک کرده، صفحه نام یا کد شهر باز می شود. سه حرف اول نام شهر محل تولد خود را وارد کنید و کلید جستجو را بزنید. از بین شهرهای یافته شده روی نام شهر خود کلیک نموده و سپس گزینه انتخاب را کلیک کنید. سپس در قسمت بعدی تاریخ تولد خود را با وارد کردن ابتدا سال بصورت کامل و سپس ماه و روز (مثال: ۱۳۷۰/۰۱/۰۱) وارد کنید. بدین ترتیب کادرهای بعدی را نیز با وارد کردن اطلاعات شخصیخود تکمیل نمایید. در برخی شناسنامه ها شماره ملی به منزله همان شماره شناسنامه است، در چنین مواردی همان شماره  هم برای شماره شناسنامه و هم برای کد ملی ثبت شود.

در قسمت بعد این صفحه اطلاعات تحصیلی خود را وارد کرده و در انتها پس از درج شماره تلفن های ثابت و همراه خود روی دکمه ذخیره کلیک نمایید. برای وارد کردن نام دانشگاه، نام دانشگاه (شیراز کد ۱۰) را وارد کنید و کلید جستجو را بزنید. سپس روی نام دانشگاه کلیک نموده و آنرا انتخاب کنید. ب