نحوه ثبت نام وشرکت در امتحان تک درس نیمسال دوم ۹۵

با سلام

به اطلاع دانشجویان محترم که شرایط اخذ تک درس را براساس اطلاعیه موجود درسایت دانشکده دارند – در قسمت لینک های مهم – می رساند که می بایست درخواست اخذ تک درس را که شامل مشخصات فردی ( نام،نام خانوادگی ،شماره تماس ،ایمیل صحیح ) مشخصات دانشجویی (شماره دانشجویی ،رشته ،مقطع) ونام درس مورد نظر وشهر محل امتحان می باشد حداکثر تا تاریخ ۱۰/۱۲/۹۵ از طریق سیستم اتوماسیون آموزشی قسمت  مکاتبات به کارشناس بخش ارسال نمایند یا به صورت مراجعه حضوری به کارشناس درخواست کتبی خود را ارائه دهند .درخواست به صورت فاکس پذیرفته نمی شود .

تذکر ۱: با توجه به این که امتحان به صورت گروهی برگزار می گردد خواهشمند است راس ساعت در محل امتحان حضور به هم رسانید. در غیر این صورت از شرکت شما در امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.

جهت امتحاناتی که اصلا در نیمسال دوم ۹۵  در بخش ارائه نشده است برای ساعت امتحان با کارشناس مربوطه هماهنگ شوید

تذکر ۲: در صورتی که به دلیل داشتن بدهی یا وجود مشکل آموزشی نظیر عدم وصول نمره کارآموزی یا کار تحقیقی یا …، نداشتن مجوز آموزشی و …تک درس در سیستم اتوماسیون آموزشی دانشگاه ثبت نگردد، امکان شرکت در امتحان تکدرس وجود نخواهد داشت.

با آرزوی توفیق روز افزون

مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده