شرایط انتقال از شیوه ی آموزش محور به شیوه ی آموزش- پژوهش محور بخش برق

با سلام و احترام

به اطلاع دانشجویان محترم آموزش محور می رساند که بر اساس آیین نامه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری اطلاعات دانشجویانی که درخواست انتقال از شیوه ی آموزش محور به شیوه ی پژوهش محور را دارند می بایست شرایط زیر را داشته باشند:

• ممتاز بودن در بین تمامی هم رشته – ورودی ها
  • موافقت بخش و دانشکده
  • نداشتن سابقه مشروطی آموزشی
  • گذراندن حداقل ۱۲ واحد اصلی و اختیاری

حداکثر مهلت درخواست انتقال تا پایان نیمسال دوم تحصیلی می باشد.

تبصره ی ۱: دانشجویانی ممتاز می باشند که میانگین نمرات وی پس از گذراندن تمامی درس های مشترک مصوب دوره (غیر از سمینار ویژه)  حداکثر جزو ۲۵ درصد اول رشته /گرایش ورودی همان دوره باشد. بخش و دانشکده بر اساس مصوبات و در چارچوب مقررات خود از بین این افراد نسبت به انتقال از شیوه ی “آموزشی” به شیوه ی “آموزشی- پژوهشی” اقدام می نماید.

نکته ۱: انتقال طبق صلاحدید بخش برق و به شرط موفقیت در آزمون مصاحبه شفاهی، از شیوه آموزش محور به شیوه آموزش –پژوهش محور صورت می پذیرد.

تبصره ۲: تعیین درصد فوق در اختیار شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه خواهد بود.

ضمنا دقت نمایید با توجه به اینکه تعداد واحد پایان نامه ۶ واحد خواهد بود، واحدهای درسی دانشجو ۳ واحد کمتر خواهد شد  و طبعا دانشجو می بایست ۳۰ واحد بگذراند.

با آرزوی موفقیت روز افزون

مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی