نتایج انتقال ازشیوه آموزش محور به شیوه آموزش – پژوهش محور (ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد ابزار دقیق و اتوماسیون صنایع نفت آموزش محور – ورودی مهر ۹۶

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی تغییر شیوه آموزش محور به شیوه آموزش – پژوهش محور؛ رشته ابزار دقیق و اتوماسیون صنایع نفت آموزش محور می رساند، که ضمن بررسی نمرات کسب شده و معدل گیری دروس ۲ ترم گذشته ایشان (طبق آیین نامه، حداقل گذراندن ۱۲ واحد در پایان ترم دوم الزامی است) اسامی زیر شرایط لازم راجهت انتقال ازشیوه آموزش محور به شیوه آموزش – پژوهش محور دارا می باشند.

اسامی دانشجویان رشته کارشناسی ارشد ابزار دقیق و اتوماسیون صنایع نفت آموزش محور حائز شرایط تغییر شیوه:

• ابراهیم کشاورز ۹۶۷۰۸۷۸
  • داوود سپهری کیان ۹۶۷۰۸۴۴

خواهشمند است دانشجویان مذکور حداکثر تا پایان وقت اداری ۸ مهر ماه ۹۷ نسبت به تکمیل فرم موجود در اطلاعیه به آدرس grads1@vus.ir نمایند.

عدم ارسال به موقع فرم به منزله انصراف از تغییر شیوه تحصیل می باشد.

فرم درخواست انتقال از شیوه آموزش محور به شیوه آموزش- پژوهش محور

ضمنا به اطلاع می رساند که اسامی دانشجویانی که در لیست زیر آمده پس از شرکت و کسب نمره مورد قبول در مصاحبه حضوری تبدیل وضعیت می شوند.

مصاحبه روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۷/۱۱ساعت ۸:۳۰ صبح برگزار می گردد.

حضور متقاضیان راس ساعت در دانشکده (پردیس بین الملل دانشگاه شیراز واقع در خیابان قصرالدشت نبش خیابان قم آباد) الزامی است.

• مجتبی عارف نیا ۹۶۷۰۸۵۷
  • مسعود بهرامی ۹۶۷۰۸۱۵