اعلام زمان و نحوه ثبت نام وام شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷

زمان ثبت نام وام شهریه:

۱۳۹۷/۱۱/۰۲  لغایت ۱۳۹۷/۱۱/۲۰

زمان تحویل مدارک به کارشناس دانشجویی دانشکده(آقای صالحی):

دانشجویان محترم باید تا روز چهارشنبه ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ مدارک خود را تحویل دهید.

همزمان با ثبت نام و ورود به پورتال دانشجویی می بایست اسناد تعهد نامه محضری و مدارک ضامن را به کارشناس دانشجویی دانشکده خود تحویل نمایید که در سیستم فاز ۲ ثبت گردد. در غیر اینصورت امکان ثبت وام برای شما میسر نیست.

در صورتی که امکان مراجعه حضوری جهت تحویل مدارک برای شما میسر نیست مدارک لازم را به آدرس : شیراز- خیابان قصرالدشت – نبش خیابان قم آباد- پردیس بین الملل و آموزشهای تخصصی دانشگاه شیراز-قسمت اداری و مالی(کارشناس دانشجویی)- کد پستی ۱۵۷۳۵-۷۱۹۵۶  ارسال نمایید.

لطفا طبق راهنما عمل نمایید تا به مشکل برنخورید.

راهنمای تصویری نحوه تشکیل پرونده و درخواست وام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه

نمونه فرم تعهد نامه محضری

مدارک لازم برای اخذ وام شهریه:

۱-اصل سند تعهدنامه تنظیم شده توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور. (حتما مطابق با نمونه فرم تعهدنامه محضری باشد. تمامی مشخصات متعهد و ضامن به طور کامل پر شود.)

۲- مدارک ضامن :

الف.در صورتی که ضامن شاغل باشد، حتما از کارکنان رسمی و پیمانی دولت بوده و باید آخرین حکم استخدامی(حکم کارگزینی) ضامن را  ارسال نمایید.(ضمانت کارمندان بخش های خصوصی قابل قبول نیست.)

ب.در صورتی که ضامن از نیروهای نظامی باشد، باید آخرین فیش حقوقی را با ذکر یگان خدمت ارسال نمایید.

ج.در صورتی که ضامن بازنشسته باشد، باید گواهی کسر از حقوق به همراه حکم بازنشستگی ارسال نمایید.

شرایط گواهی کسر از حقوق:

عنوان گواهی کسر از حقوق حتما باید به:    صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم    باشد.

اگر خواستید در گواهی کسر از حقوق مبلغ ثبت نمایید بر اساس جدول زیر عمل نمایید.

مجرد (ریال)

۴ ترم

دانشجویان کارشناسی پیوسته

۸ ترم

در صورت داشتن سوال یا بروز مشکل با شماره ۳۶۱۳۲۶۹۸-۰۷۱ (کارشناس دانشجویی ) تماس حاصل فرمایید.