اطلاعیه مراسم دانش آموختگان دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز فروردین ماه

بسمه تعالی

به اطلاع فارغ التحصیلان سال تحصیلی ۹۸-۹۷می رساند که مراسم جشن فار505620_tIfHDLFVغ التحصیلی آن عزیزان روز چهارشنبه مورخ ۲۸/۰۱/۹۸ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز  برگزار خواهد شد .دانش آموختگان عزیز می توانند در اتوماسیون آموزشی در قسمت امور دانشجویی –ثبت نام مراسم فارغ التحصیلی   ثبت نام نمایند  .

توضیحات :

1. رعایت شئونات اسلامی الزامی است. با توجه به اینکه حفظ نظم مراسم بر عهده انتظامات دانشگاه می باشد لذا موکداً از ورود کسانی که شئونات اسلامی را رعایت ننمایند به سالن محل برگزاری مراسم جلوگیری خواهند نمود.
  2. پوشیدن لباس فارغ التحصیلی توسط دانش آموختگان الزامی است.
  3. لازم است دانش آموختگان جهت دریافت لباس فرم ، دوساعت قبل ازشروع مراسم درمجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه حضور یابند ودرپایان مراسم بلافاصله لباس راتحویل نمایند . همچنین تاکید می گردد تاخیر در تحویل لباسها جریمه نقدی(به ازای هر ساعت ۵۰ هزار تومان) دارد
  4. به همراه داشتن و ارائه کارت شناسایی عکس دار معتبرمانند ( کارت دانشجویی یا کارت ملی یا شناسنامه) الزامی است
  5. عکاس جهت گرفتن عکس انفرادی وجمعی ( درسالن ) حضور خواهد داشت .
  6. ارایه کارت دعوت دانش آموختگی و کارت دعوت همراه الزامی می باشد، در غیر اینصورت حضور افراد در مراسم امکان پذیر نمی باشد.(نحوه دریافت کارت دعوت متعاقبا اعلام می گردد)
  7. استفاده از پارکینگ مجتمع امکان پذیر نمی باشد
  8. – حضور خواهران دانشجو و همراهان فقط  با پوشش اسلامی در طول مدت مراسم امکان پذیر است.از ورود و حضور خواهران بد حجاب جلوگیری به عمل  می آید
    – جهت دریافت لباس دانش آموختگی در روز برگزاری مراسم از ساعت ۱۴ بعد از ظهر در طبقه دوم مجتمع فرهنگی  رفاهی دانشگاه حضور یابید.
  1. لیست اسامی ممتازین رشته های مختلف دانشکده متعاقبا اعلام می گردد

1. در صورت هر گونه سوال یا ابهام با مدیر آموزش دانشکده خانم  صفورا مهدی فر مکاتبه بفرمایید.
  جهانگردی
  مبین مریم ۹۴۷۲۵۸۸ مدیریت جهانگردی
  تن پرور زهرا ۹۴۷۲۴۸۷ مدیریت جهانگردی
  توشقان پروین ۹۴۷۲۴۶۴ مدیریت جهانگردی