بسیار مهم :اطلاعیه تکمیلی آزمون پایان ترم نیمسال دوم ۹۸

بسمه تعالی
به اطلاع دانشجویان محترم می رساند جهت ورد به سامانه آزمون به لینک زیر مراجعه نمایید.
Vexam.shirazu.ac.ir

راهنمای آزمون و رمز و آیدی

-احراز هویت حذف گردید و نیازی به پر کردن سایت مورد نظر نمی باشد.

-دانشجویانی که دو آزمون همزمان دارند) در یک روز و یک ساعت )، هر دو لینک آزمون را باز نموده ، به سوالات پاسخ می دهند و اگر نیاز به وقت بیشتر دارند می توانند یکی از آزمونها را حداکثر با تاخیر ۳۵ دقیقه به صورت کتبی پاسخ دهند و سپس از برگه خود عکس تهیه نموده (در وقت اضافه مقرر ۳۵ دقیقه ) به آدرس ar.nikseresht@shirazu.ac.ir ارسال نمایند.قبل از ارسال ، به طور حتم نام و نام خانوادگی ،شماره دانشجویی ، نام درس و تاریخ و ساعت آزمون در برگه امتحانی قید گردد.(پیشنهاد می شود قبل از شروع آزمون برگه و اطلاعات لازم در دسترس دانشجو باشد که دچار اتلاف وقت نگردد)

-از گوشی موبایل می توانید جهت ورود به آزمون استفاده نمایید ولی ترجیحا برای جلوگیری از هرگونه مشکل احتمالی از سیستم استفاده نمایید.

-در صورت قطعی احتمالی اینترنت ، در صورتی که زمان آزمون به پایان نرسیده باشد ،امکان ورود مجدد دانشجو میسر می باشد .

-در خصوص دانشجویانی که آزمون تک درس (معرفی به استاد) دارند ، به محض ثبت درس در سیستم اتوماسیون آموزشی، سریعا جهت پیگیری لازم با کارشناس خود مکاتبه نمایند.

-تهیه کارت ورود به جلسه صرفا جهت اطلاع دانشجو از تاریخ و ساعت آزمون می باشد.در صورت عدم تهیه کارت ورود به جلسه ، مسئولیت از دست دادن آزمون در موعد
مقرر به عهده دانشجو می باشد.

با آرزوی موفقیت شما در امتحانات

دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز