تمدید مهلت مجدد ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ تا روز شنبه مورخ ۹۹/۱۱/۱۱

آغاز مهلت مجدد ثبت نام آزمون ارشد

مهلت مجددبرای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی از یکشنبه ۵ بهمن ماه آغاز شد.

به گزارش ایسنا، ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ در تمامی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی، غیردولتی، همچنین دانشگاه آزاد اسلامی و بیست و ششمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org انجام می شود.

متقاضیان علاقه مند می توانند همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰،نسبت به ثبت نام در اولین مرحله دوره بیست و ششمین آزمون المپیاد علمی- دانشجویی کشور،بر اساس شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام، اقدام کنند.

داوطلبانی که در بازه زمانی قبلی ثبت نام (۱۶ تا ۲۳ آذرماه) نسبت به ثبت نام اقدام کرده بودند نیز می توانند تا روز شنبه مورخ ۱۱ بهمن ماه نسبت به مشاهده فرم ثبت نام خود و ویرایش اطلاعات آن اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ در روزهای ۶ و ۷ خردادماه سال ۱۴۰۰ برگزار می شود.