نحوه ارتباط با پشتيباني آزمونهاي دانشکده آموزشهاي الکترونيکي

نکات و تذکرات مهم درباره آزمونهای آنلاین دانشکده

کلیپ آموزشی نحوه  ورود و شرکت در امتحان آنلاین

کلیپ آشنایی با انواع سوالات در امتحانات و نحوه جواب دهی به آنها

کلیپ تصویری “آزمون مجازی و سامانه نظارتی دانشگاه شیراز”

سوالات متداول دانشجویان

آموزش تغییر سایز تصویر و کم کردن حجم آن با کمک گوشی موبایل

آموزش استفاده از نرم افزار اسکنر موبایل CamScanner

آموزش استفاده از نرم افزار اسکنر موبایل Document Scanner

فایل PDF راهنمای سامانه آزمون ها برای استادان

خواهشمند است راهنماهاي تقديم شده را قبل از شرکت در آزمونها به دقت ملاحظه فرماييد تا مشکلي براي شما پيش نيايد.

تذکر1: آپلود پاسخ سوالات را به لحظات آخر وا مگذاريد و توجه داشته باشيد که زماني که براي آپلود موارد يادشده موردنياز است نيز قسمتي از زمان آزمون است و ممکن است استاد، پاسخهاي ارسالي شما عزيزان را بعد از اتمام زمان آزمون نپذيرند و حق شما عزيزان تضييع گردد.

تذکر 2: اگر به هر دليلي موفق به ارسال فايل يا فايلهاي پاسخ در موعد مقرر نشديد، بلافاصله و در اولين فرصت فايلها را براي استاد درس (صفحه درس، مکاتبه با استاد درس) و رونوشت براي مدير آموزش (سرکار خانم يزداني zyazdani) ارسال نماييد و علت تاخيرتان در ارسال فايل پاسخ را توضيح دهيد تا تصميم مناسب توسط آموزش و استاد درس براي شما گرفته شود.

در صورت ارسال فایل برای مدیر آموزش، فایل ارسالی توسط مدیر آموزش باز نمی شود و تنها در صورتیکه استاد درس از آموزش گزارش بخواهند، گزارش فایل ارسالی دانشجو، برای استاد درس ارسال می گردد.

تذکر 3: ترجيحا از نرم افزار يا سايتهاي موجود براي تبديل فايلهاي JPG به PDF  استفاده نماييد (بهترين حالت در دسترس بودن يک اسکنر و نرم افزار تبديل عکس به PDF مي‌باشد)

تذکر 4: تماس تلفني را صرفا در مواقع اضطراري و در صورتي که نياز به اقدام سريع وجود دارد انجام دهيد و سوالات متداول خود را از طريق مرور فايلهاي راهنما و سئوالات متداول تقديم شده و نهايتا گفتگوي آنلاين پيگيري نماييد.

اميدوارم همه دانشجويان گرامي آزمونهاي پايان ترم را با موفقيت و شادکامي سپري نمايند.

با تشکر

مديريت برگزاري آزمونهاي آنلاين دانشکده آموزشهاي الکترونيکي